2777
2789
عنوان

روز زن کیه؟؟؟

177 بازدید | 20 پست

دیشب شوهرم هی میگفت روز زن ۱۸اسفنده  .منم الان تقویم رو دیدم ننوشته چیزی..کسی تویم سال ۹۷ رو داره بگه بهم؟ تچکر😗

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۸ اسفند

عع اخه ننوشته پس تقویم چرا!؟🤔🤔🤔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

پس درست گفته ..چ عجب ! ممنون همگی😘

بعدم خوشگلم چی ربطی به تقویم ۹۷ داره؟؟؟وقتی روز زن آخر سال ۹۶ هست؟؟؟!!!!🤔🤔🤔😆

فک‌کردم فروردین باشه.

وای خوب شد یادم انداختینا برم کادومو بخوام از الان😂😂😂

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
وااااووو هضمش سنگین بود😆😆😆 این مردا همین ۱ روزم خوب باشن هنر کردن والا

دقیقا ..☺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز