بیا برام تعریف کن از چی دلت گرفته و یا درمورد چی باهات حرف بزنم ؛ حس میکنم خیلی میتونم با حرف هام به لطف خدا دیگران رو آروم کنم حتی خیلی کم و این کار برام لذت بخشه(:🌸💗
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم چقدر اذیتی ولی دعا کردن برای مرگ یک نفر دیگه حتی دشمنت دلتو فقط سیاه میکنه(:
من همش استرس دارم بابام منو از بچگی نرسونده و باعث استرس من شده. از طرفی در مقابل کوچکترین ظلم شوهرم استرس میگیرم چون میدونم راه برگشت ندارم. من برای فرار از پدرم ازدواج کردم ولی از چاه افتادم تو یه چاه دیگه. بابام بمیره استرسم میره راحت میتونم از حقم دفاع کنم. تو کودکی کسی رو تهدید به مرگ کرده. من به خاطر همین همش تو کودکی تصور بریده شدن سرم توسط پدرم تو ذهنمه. در مقابل مادرم یه آدم سنگدل که منو فدای خودش کرده همیشه
خیلی دردناکه واقعاً متوجه ام(:اما ببین پدرت تا اینجا حمایتت نکرده پس بود و نبودش هم فرقی نداره من نم ...
نه فایده نداره هم جوشیه هم بددل . من هفده ساله دارم تحملش میکنم گفتم بچه ام به نوجوانی برسه و از آب و گل دربیاید. تا اومدم طلاق بگیرم بابام نمیذاره من مستقل شم. به خدا بیماری اعصاب گرفتم.. اونقدر حالم بده که میرم تو یه اتاق درم رو خودم میبندم فقط برا آشپزی میام. حتی غذام رو هم میارم تو اتاق میخورم . دلم میخواد تنها باشم فقط