2777
2789
عنوان

23 سالمه

116 بازدید | 11 پست

الان ترم آخرم و آموزش ابتدایی می خونم باید آزمون لیتخدامی شرکت کنم 

خیلی حس می کنم عقب موندم از هم سلام چون نه ازدواج کردم و نه چیزی 

بنظرتون چیکار کنم بهتره 

اینکه ازدواج نکردی عقب موندی؟بستگی داره خودت موفقیت رو توی چی ببینی 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سنم کم نیس دیگ

چه دلیل قانع کننده ای!ادمش پیدا شده که توقبول نکردی عزیزم؟یه عالم ادم به سن تو یا طلاق گرفتن یا دارن میگیرن چون صرفا مثل تو فکر میکردن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
چه دلیل قانع کننده ای!ادمش پیدا شده که توقبول نکردی عزیزم؟یه عالم ادم به سن تو یا طلاق گرفتن یا دارن ...

اره چون خاستگار حوب داشتم ث ازدواج نکردم پشیمونم 

چون بعدش خیلی سختی کشیدم با کسی ک می خواستم نشد ازدواج کنم و اون ازدواج کرده