سلامم من امسال نهمم و میخوام انتخاب رشته کنم اما نمیدونم چیکار کنم عاشق بازیگریم و استعداد دارم اما متاسفانه نمیتونم سمت این رشته برم چون تو ایران استعداد مهم نیست و مهم ظاهر و پول پس کلا مجبورم بیخیال ارزوم بشم و رشته های نظری اصلا علاقه ندارم به هیچ رشته درواقع علاقه ندارم اما ازرشته ها نظری متنفرم دلم یک شغل شاد میخواد که با ادم ها همکاری کنم و از خلاقیتم استفاده کنم و درامدشم خوب رو به بالا باشه البته که درامد رویایی مدنظرم نیست خیالباف هستم نه ولی در این حد از شخصیتم بگم ادم فوق العاده مهربون و دلسوزم، صبورم نسبت به مشکلاتم مقاومم آدم پر انرژی و خوش صحبتی هستم اعتماد به نفسم پایین اما قطعا تلاش میکنم بهترش کنم شما چه رشته ای پیشنهاد میدین ممنون میشم نظر بدید قطعا خیلی به من نظراتتون کمک میکنه🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازیگران همه فامیلشون تو کار سینماست یا حتی پول دادن تا نقش خریدن. اصلاً سراغش نرو. اگه به موسیقی علاقه داشته باشی میتونی هنرستان موسیقی بری و حتی دانشگاه. و آموزشم میتونی بدی. گرافیک و خیاطی هم خوبه