2777
2789

پیشنهادم این هست که نکات مهم رو مطالعه کنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دینی و فیزیک بالای ۱۹ 

ادبیات بالای ۱۸ 

زبانو‌ نمیدونم چ گندی زدم 

ریاضی شیمی زیست عربی خیلی قویم بنظرم مث دینی و فیزیک بالای ۱۹ میگیرم اگه طراحای فلان فلان شده عقده ای نباشن 

چون من بدبخت زبانم ۱۰ سال آموزشگاه رفتم ولی گند زدم

درسنامه کتاب کار رو بخون هر فصل درسنامه‌ش حدود ۸یا ۹صفحه ست نکات مهم و کاربردی رو خلاصه گفته سوال مرتبط هم داره که یاد بگیری بنظرم درسنامه کتاب میکرو رو بخون اگه داری اگه نداری هم برو از کتابخونه امانت بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کنکورتم خوب دادی؟ هدفت چیه

کنکور‌نه 

میانگین ۳۰ درصد زدم 

البته سطحش بالا بود 

سطح امتحان نهایی ها هم در حدی بالاست ک مشاور ما میگه ادبیات ۱۷ امسال برابری میکنه با ۲۰ پارسال 

پزشکی اگه خدا بخاد بتونم کنکور تیرو بهتر بدم 

پارسال نمراتت چند بود

خیلی بد در حد ۱۴ ۱۵ ۱۳ اصن نشد بخونم بخاطر ی سری شرایط خانوادگی 

امسال اومدم جبرانش کنم انقد سخت شد 

قبل از هر آزمون خرداد ۴۰۳ رو میزنم تصحیح میکنم‌میبینم امتحانی ک پارسال ۱۳ شدم الان بالای ۱۹ شدم 

میرم سر جلسه میبینم ۱۰ برابر سخت تر از پارساله 

و میگم لعنت ب من ک پارسال نخوندم 

مشاورم هی میگه نگران نباش برای همه سخته تراز خوبی میده امسال فلان 

بازم هرطور ک خدا بخاد

2790
2778
2791
2779
2792