2777
2789
عنوان

شوهرا چجورین

1247 بازدید | 94 پست

ی لحظه برام سوال شد 😂 شماهایی که دارین

یعنی شیک و مردونن، مهربونن، وحشین، یا ازینایی که شوخی میکنین با هم و بازی و خوش گذرونی و محبت. حس متاهلی چجوریه اصن 

البته هر کی یه مدله. واسه خودتونو بگین

دوستانه...هم دلخور میشید هم بازی میکنید هم فیلم می‌بینید هم غیبت میکنید اون میشنوه فقط...رفاقتیه دیگه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

هنوز به شوهر تبدیل نشده تا الان که خوب بوده امیدوارم تا آخر خوب بمونه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ما عین دوتا دوست هستیم

بیرون آدم ساکت و سنگینی هست

ولی پیش من یه بچه ی گربه ی لوسِ😁

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خوشبخت بشی😍

قربونت🥰

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

واسه من شوخه خیلی خیلی هم صحبت خوبیه گوش شنواس برام یعنی کوچکترین حرفم تعریف کنم یه جوری گوش میکنه و عکس العمل نشون میده خیال کن چی گفتمممم🤣با محبته تو رابطه عالیه ولی یه عیب بزرگ داره خیلی خیلی روم حساسه و عصبی

واسه من شوخه خیلی خیلی هم صحبت خوبیه گوش شنواس برام یعنی کوچکترین حرفم تعریف کنم یه جوری گوش میکنه و ...

وای چه خوبه که باهم حرفم میزنین و گوش میده 

به یه همچین ادمی نیاز دارم  

وای چه خوبه که باهم حرفم میزنین و گوش میده به یه همچین ادمی نیاز دارم

دختر گاهی حس میکنم من چقدر میفهمم انقد قشنگ عکس العمل نشون میده مثلا میگم فلانی فلان کارو کرد من گفتم اینجوری بعد یهو میگه نههههه بابااااااا ابروهاشو میده بالا چشاشم چهارتا میشه به مسخره نه ها خیلی جدی 🤣🤣🤣🤣