2777
2789
عنوان

دیشب تعلیق شدم

135 بازدید | 17 پست

با اکانت دوستم اومدم 🥲🥲

شورت بنفشم

خیلی ناراحتم  🥲🥲🥲

میخوام بگم نی نی یار اسممو عوض کنه کاربرا برام مشکل ساختن نمیذارن فعالیت کنم تا پسفردا تعلیقم اخطار زرد گرفتم 🥲🥲🥲🥲

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا مشکل ساختن؟😐😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

@شورت_بنفش‍ 

اینی؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

خب شورت بنفش یعنی چی

اسم قحطی شده بود

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

حالا چرا تعلیق شدی؟

هیچی نوشتم خوابم نمیبره یکی اومد باهام دعوا ک چرا اینجایی با این اسم چرا تعلیقت نمیکنن گذارش زد تاپیکم رفت منم تاپیک زدم نی نی یار مگ خودتون اسممو تایید نکردید نی نی یارم اخطار زرد داد گفت توهین کردی 

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

اسمت و پروفت عالیه🤣🤣

میخوام بگم عوض کنه والا خودمم میگم چرا اینو گذاشتم اصلا

شاید نتونن عوضشش کنن چون گذشته

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀