2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 20 پست
می‌دونم هیچ چیز برنمی‌گرده به حالت سابق قبل کتک زدن هر فکری که میکنم میگم هیچی نمیتونه اون سیلی برگر ...

دیگه تمومش کن یه چیزی که دوست داره براش درست کن . ...از این به بعد رفتارتو درست کن ..‌بی محلی صبر به کارهای بد بچه بهتر جواب میده ...

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بخودت همش تکرار کن با زدن چیزی درست نمیشه ...مثلا همون بوق بخودش میگفتی بشور ..و بعد ازش بگیر بگو چو ...

من داعم که نمیزنمش تو سال جدید الان این اولین بار بود ولی پارسال چند باری زدم که حتی الآنم بهش فکر میکنم عذاب وجدان منو خفه می‌کنه ، اونم شوهر حیوانم زندگی برام تلخ کرده بود و می‌کنه اعصاب نداشتم ، گوش نمی‌ده میگفتم برو بشور اصلا گوش نمی‌ده خودم بردم بشورم اومده منو میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بزار منم یه چیزی بگم، وسواس یه وقتایی خیلی خوبه، رفته بودیم مهمونی یه دختر دندونی پسرمو از تو کیف بچه برداشته بود و دهنش کرده بود من نمیدونستم  داده بود دست پسرم پسرم نه ماهه بود چشمت روز بد نبینه فرداش دیدم بچه سیاه شد راه تنفسیش قطع شده بود برودیمش بیمارستان بستریش کردند عفونت شدید شدیدااااااا، ما نمیدونستیم از چیه که وقتی زنگ میزدن فامیل میپرسیدند حال پسرم و گفتند دیشب دختر فلانی که مامانش میدونست دخترش عفونت شدید گلو داشت که دختره پنج سالش هم بوده دندونی پسرتو توی دهنش کرد و داد بچه ات ما به مامانش گفتیم بچه ت این کارو کرد گفته عه، فقط همین، من هفت روز و شب توی بیمارستان بودم دخترمم دوساله بود خیلی اذیت شدم، راستیاتش وسواس توی این موضوع خیلی خوبه 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

حالا بزار منم یه چیزی بگم، وسواس یه وقتایی خیلی خوبه، رفته بودیم مهمونی یه دختر دندونی پسرمو از تو ک ...

درسته منم فقط رو دهنی حساسم ولی دستم بشکنه نباشید میزدمش از عذاب وجدان دارم خفه میشم فقط دراز کشیدم 

نه اتفاقا من رو گل بازی و کثیف کاری اصلا حساس نیستم حتی وسایل هارو خراب کنه هم نمیزنمش چه برسه به لب ...

خب سعی کن باهاش دوست باشی

الان از خواب که بیدار شد براش یه میان وعده خوشمزه درست کن بعد باهاش حرف بزن بگو من نمیخواستم بزنمت عصبی شدم اونجوری واکنش نشون دادم، بعد که میان وعده خوردید باهاش بازی کن یا ببرش پارک یه جوری سرگرم بشه یادش میره.

میتونی براش یه چیز کوچیک برای عذرخواهی بگیری.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

خب سعی کن باهاش دوست باشیالان از خواب که بیدار شد براش یه میان وعده خوشمزه درست کن بعد باهاش حرف بزن ...

طفلک تازه از پارک آوردم 💔هر چی خوشحال بود از بینیش دراومد 💔من خیلی صبوری میکنم با اینکه آدم عصبی هستم ولی جلو بچم همیشه کوتاه میام و صبوری میکنم ولی گاهی صبرم تموم میشه 😭ممنون که وقت گذاشتید