2777
2789

نزدیک ده دوازده ساله گوشی داره وات و روبیکا واینا هم داره حالا با ذوق اومده میگه یه چیزی برا گوشی میخوام یادت بدم به بچه ها هم نگو... گفتم چیه.. رفته تو گوگل تو جستجو صوتی میگه هرچه میگم میاره ببین گوشی تو هم داره. منم خندم گرفته بود میگفتم چه جالب چه باحال... کلی ذوق کرد بعد پسرم اومد میگفت به اینا نگو یاد میگیرن پسرم گفت باباجون این قبل از اینکه نوشتن بلد باشم صوتی میگفتم میاورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با گوگل مودبانه صحبت میکرد

آخی عزیزم چه باحال😂

بابای منم گوشیش رفته بود رو حالت پرواز

بعد میگفت نمیدونم هرکی منو میبینه میگه چرا گوشیت خاموشه

بابا این گوشی من که روشنه!چرا هواپیما داره بالای صفحه؟!

من جرررر😂

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

لطفاکفش چه احترامی 😅😂😂😂

آخی 😊

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

2790
2778
2791
2779
2792