معتادنی_نی_سایت مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 عنوان بدون شوهرم میتونم بچم را بزرگ کنم | مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 43 پست شوهرم دو ساله رفته کانادا و نمیخواهد بیاد شاید ی روزی بهم علاقه داشتیم ولی الان راهمون جدا شده انگاریآیا میتونم تنهایی بچم را بزرگ کنم؟! هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏 1404/03/08 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94973 قانونی اگر نباشه اول درخواست میدن ک بیاد؟!اگر پدر و مادرش اینجا باشن و ی ادم های بیشعور باشن قانون ک ... شما اصلا جدا از جدایی فک کنم میتونی بری دادگاه شکایت کنی که دوساله زندگی مشترک رو ترک کرده و تصمیم به برگشت نداره 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 پول واریز میکنه براتون؟ داشت پولجمع میکرد دوباره اقدام کنه ولی هم شرایط کانادا سخت شده هم معلوم نیست چی بشه هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 شما اصلا جدا از جدایی فک کنم میتونی بری دادگاه شکایت کنی که دوساله زندگی مشترک رو ترک کرده و تصمیم ب ... از مادر و پدرش میترسم کمثل س... پاچموبگیرن هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5480 دیگه نمیخواهد برگرده؟! نه دیگمیگه دو روز بعد اینکه رفت سیم کارتشو روشن کرد پیام داد برو پی زندگیت شرمندتم تمام 💔💔💔💔💔💔
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 باهاش در ارتباطی ؟ بودم حس کردم سرد شده و بی تفاوت منم کلا همه جا بلاکش کردم ک نخواهم باهاش ارتباط بگیرموقتی دلش میخواهد اونجا باشه من چکار کنم! هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
miss_asal_turk عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5592 بودم حس کردم سرد شده و بی تفاوت منم کلا همه جا بلاکش کردم ک نخواهم باهاش ارتباط بگیرموقتی دلش میخواه ... آخرین بار کی صحبت کردین ؟
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 نه دیگمیگه دو روز بعد اینکه رفت سیم کارتشو روشن کرد پیام داد برو پی زندگیت شرمندتم تمام ن این همه جا پروفایلشو و .... را عکس بچش گذاشتهیعنی بچمون عاشق پسرمونه هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 آخرین بار کی صحبت کردین ؟ سه چهار روز پیش دیدم خیلی سرد شده بعد جواب ریجکت دومی منم همه چا بلاکش کردم هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2991 عزیزم مخارج زندگیتو از کجا تامین میکنی پول میفرسته یا شاغلین اگر مشکل مالی نداری و کنار خانوادت هستی میتونی فقط سعی کن ارتباط و معاشرتت تو خانواده بیشتر باشه تا بچه دچار خلع عاطفی نشه
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5480 ن این همه جا پروفایلشو و .... را عکس بچش گذاشتهیعنی بچمون عاشق پسرمونه باز صد رحمت به شوهرت شوهر دوستمخیلی عوضی بود خیلی دلم برا دوستم سوخت 💔💔💔💔💔💔
ماندانامم عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 633 اره چرا نمیتونی ب خودت اعتماد داشته باش متاهلم عاشق همسرمم
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 عزیزم مخارج زندگیتو از کجا تامین میکنی پول میفرسته یا شاغلین اگر مشکل مالی نداری و کنار خانوادت هس ... نخونه ماشین پول همه چی خودم دارم و گیرم میاد حتی بدون اینکه کار کنموضع مالی پدریم خوبه هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
miss_asal_turk عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5592 سه چهار روز پیش دیدم خیلی سرد شده بعد جواب ریجکت دومی منم همه چا بلاکش کردم خوبه در ارتباطین حداقلش اینه به فکر هست
معتادنی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8281 باز صد رحمت به شوهرت شوهر دوستمخیلی عوضی بود خیلی دلم برا دوستم سوخت شاید شوهر منم ی روزی این کار رو کنه از گجا معلوم یا از گجا معلوم دو تا گوشی نداشته باشهاز کجا معلوم فردا من و بچه رو ول نکنه هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏