2777
2789
عنوان

حق حبس

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 58 پست
اینجور آدما همیشه مریضن دوستم نامزد شد با صیغه محرمیت کتک میخورد از نامزدش اونم نه فقط خونه وسط جاده ...

وای بیچاره 

این منو می‌برد ساعت ۱۲ ظب بیابون ماشینشو نگه می‌داشت که راحت داد و هوار کنه و باهام دعوا کنه یه مدت با روانشناس حرف میزدم تا هم چیزی میگفتم گریه میکرد و میگفت میرم خودمو میکشم

رفته بودن پیش دعا نویس گفته بود تو زودتر از زنت میمیری انقدر باهام دعوا میکرد میگفتم خب من چیکار کنم مگه دست منه 

تو هم پشیمون میشی که نگرفتی؟؟ من بعضی وقتا میگم اگه یکم تحت فشار میزاشتمش بیشتر میداد

نه پشیمون نمیشم 

من فقط طلاهامو ندادم بهش دیگه چیزی نگرفتم 

اصلا حوصله نداشتم از طرف اون با اه و نفرین پول بیاد سمتم

طلاهم که گرفتم چون رفتن ازم به عنوان دزدی و خیانت در امانت برای طلاهاشون شکایت کردن حتی رفته بودن کاغذ خرید طلاهای که بابام و فامیلام هم داده بودن لهم درست کرده بودن و میگفتن اونا هم میخوایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم من نگفتم باهاش کسی رو تیغ زد و کاسبی کرد وقتی طرف طلاق نمیده خسارت میخواد اذیت میکنه لا ح ...

ولون کن خودشون رو زدن به نفهمی وگرنه منظور شما مشخص بود از اولش هیچ دختر باکره ای ازدواج نمیکنه برای پول که طلاق بگیره بعدش 

اگه بخواد اینجور پول دربیاره در خفا میتونه هزارتا کار دیگه بکنه 

لطفا جای خدا نباشید. 
نه پشیمون نمیشم من فقط طلاهامو ندادم بهش دیگه چیزی نگرفتم اصلا حوصله نداشتم از طرف اون با اه و نفرین ...

چند گرم طلا خریده بودن؟ واسه من سر جمع ۵ گرم .. چون یکماه هم نشد زندگیمون 

راست میگی واقعا پولشون حس خوب نمیده به آدم.  

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ولون کن خودشون رو زدن به نفهمی وگرنه منظور شما مشخص بود از اولش هیچ دختر باکره ای ازدواج نمیکنه برای ...

اره دقیقا مگه مرض داشتم ۱۸ سالگی به خاطر پول برم شوهر کنم تا بخوام طلاق بگیرم 

آخه من هزار تومن هم نگرفتم 

اونا همشون مامور و‌اطلاعاتی بودن خیلی اذیتم میکردن و تهدید میکردن میگفتم باید خسارت بدی تا ژلاقت بدیم 

من حق حبس گذاشتم اجرا اومدن توافقی جداشدیم منم دیگه هیچ پولی ازشون نگرفتم 

چند گرم طلا خریده بودن؟ واسه من سر جمع ۵ گرم .. چون یکماه هم نشد زندگیمون راست میگی واقعا پولشون حس ...

برای من ۴۰ گرم بود 

اونا رفته بودن شکایت ۷۵ گرم طلارو کرده بودن  که مثلا خسارتشون هم دربیاد

اره دقیقا مگه مرض داشتم ۱۸ سالگی به خاطر پول برم شوهر کنم تا بخوام طلاق بگیرم آخه من هزار تومن هم نگ ...

خودت رو ناراحت نکن عزیزم  تو سنت کمه و هنوز اول راهی هنوز کلی جا داری واسه به ثبات رسوندن زندگیت  فعلا روی خودت و درس و پیشرفتت  تمرکز کن انشالله همیشه موفق باشی 

لطفا جای خدا نباشید. 
خودت رو ناراحت نکن عزیزم تو سنت کمه و هنوز اول راهی هنوز کلی جا داری واسه به ثبات رسوندن زندگیت فع ...

ممنونم عزیزم با حرفای قشنگت انشالله برای خودت هم بهترین ها رقم بخوره🥰🥰

برای من ۴۰ گرم بود اونا رفته بودن شکایت ۷۵ گرم طلارو کرده بودن که مثلا خسارتشون هم دربیاد

خوبه حداقل یکم طلا خریده بودن. خداروشکر خلاص شدی چون واقعا مشکل داشته نامزدت. ولی من همش خودمو سرزنش میکنم میگم اخه چرا زندگی نا یک ماه هم نشد که قهر کرد؟ آخه چرا گفت زن زندگی‌نیستی و نمیتونم باهات زندگی‌ کنم . تو یکماه چجوری پی برد که من زندگی بلد نیستم. اون ازم دوری می‌کرد منم ناراحت میشدم بحث می‌کردم میگفتم اگه واقعا دلت منو نمیخواد بیا جدا شیم. اونم دید مهریه نمیخوام واقعا رفت که رفت🥲 روز اول عقد گریه کرد گفت دنیام تاریک شده . همه این نشونه های دوست نداشتن رو دارم میبینم ولی بازم میگم نه مقصر خودمم . واقعا ذهنم دیگه نمی‌کشه خنگ شدم 

خوبه حداقل یکم طلا خریده بودن. خداروشکر خلاص شدی چون واقعا مشکل داشته نامزدت. ولی من همش خودمو سرزنش ...

نه تو اصلا مقصر نیستی اون و خانوادش عوضی بودن 

نمیدونم چرا وقتی نمیخوان میان جلو 

نه من میگفتم نمیخوام و طلاق نامزدم خیلی گریه و زاری میکرد و میگفت میخوامت

من دوهفته بعد از عقد اقدام به جدایی کردم همه گفتن فرصت بده شد ۴ ماه دیگه رفتم برای طلاق

بار آخر که رفتم دیگه فهمیدن جدی میومدن جلو فقط اذیت کردن برای طلاق 

ولی خود پسر هرجا میرفت گریه میکرد میگفت زنمو میخوام 

داداشش خیلی دخالت کرد و اذیت کرد خدا ازش نگذره همه اذیت تهدیدا کار اون بود الانم هنوز اذیت میکنه از دستش شکایت کردیم 

نه تو اصلا مقصر نیستی اون و خانوادش عوضی بودن نمیدونم چرا وقتی نمیخوان میان جلو نه من میگفتم نمیخوام ...

افرین بهت چه دختر قویی هستی . منو نخواست گفت از چشمم افتاده نمیتونم باهاش زندگی کنم . سر مسائلی که واقعا با حرف زدن حل میشد ولی نخواست . با این حال من انقد ضعیفم که خودم رو مقصر میدونم و هنوز بهش فکر میکنم. 

من فقط ازش میخواستم بهم محبت کنه منو هم ببینه، سر چیزای الکی دعوا نکنه باهام 

افرین بهت چه دختر قویی هستی . منو نخواست گفت از چشمم افتاده نمیتونم باهاش زندگی کنم . سر مسائلی که و ...

اون خودش مشکل داشته عزیزم 

خیالت راحت کسی که اینطوریه خودش مشکل داره خودتو اذیت نکن لهش هم فکر نکن

با مشاوره صحبت کن من‌خودم حالم خیلی بد بود

عزمزمه چه شیادی طرف مقابلم همه مامور بودن طلاقم نمیدادن همش تعقیب تهدید پیاما و تماسام شنود هرجا میر ...

اشتباه فهمیدم.. من فکر کردم رسمش اینجوریه که پسره رو تخت فشار میذارن قبل عروسی مهریه بده 

...

اشتباه فهمیدم.. من فکر کردم رسمش اینجوریه که پسره رو تخت فشار میذارن قبل عروسی مهریه بده

نه بابا اخه کدوم‌مرده مهریه میده 

برای اینه که توی نامزدی طلاق راحت تر بشه 

نخواد بزای یه نامزدی دوسه ماهه ۲ سال آدم بره دادگاه و بیاد