2777
2789
عنوان

حق حبس

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 58 پست
منم دریافت نکردم فقط حق حبس گذاشتم اجرا که بیان طلاقم بدن اخه ینم کمه نمیخواستم چند سال برم در دادگا ...

خب خیلی ها ناآگاه هستند و اینطور مسائل در نگاه اول ناخودآگاه بازخورد منفی به مخاطب میده. 

ولی وقتی که مثال ها و مصداق هاش بیان میشه، مردم، ذهن شون روشن میشه و بهتر میتونن درک کنند موضوع رو. 

شما به دل نگیر عزیزم. 

بله درسته منم اینطور جدا شدم اما کاربر @پیتزاوکبابی‍ ب اوعده توهین کردن که تو عقده ای پس برای همین ا ...

ببین بپذیر که نی نی سایت جمع خانم های تحصیل کرده و متوسط به بالای جامعه نیست 

یه درهمی از قشر های متوسط به پایینه .

هر چی بگی یه تعداد فقط برا کوبیدن میان 

فردا روزی که مجبور شد جدا بشه چهار سال پله دادگاه بره بالا پایین میفهمه

هبچ کس نمیتونه بگه من تافته جدا بافته ام و هبییچ وقت برا من نمیشه . خبلیا جلو چشم خودم عاشق معشوق های مثال زدنی بودن 

خودم ابلاغیه طلاقشون رو پرینت گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه ته شیادیه بابا...

عزمزمه چه شیادی 

طرف مقابلم همه مامور بودن طلاقم نمیدادن همش تعقیب تهدید پیاما و تماسام شنود هرجا میرفتم میگفتن خانوم لطفا برو بیرون شر میشه برامون تماس گرفتن گفتن شما عروس سرهنگی از اطلاعات دنبالتن

حتی قاضی رو هم تهدید کردن میگفتن باید خسارت بدی

منم حق حبس گذاشتم اجرا اومدن توافقی و هیچی ازشون نگرفتم فقط خواستم بیان بزای جدایی

واقعا آدم دلش میشکنه انگار که نه انگار خودشون زننبیمار بود بهم نگفته بودن پارانوئید داشت و بد دل بود ...

خداروشکر خلاش شدی ازش 

مآل منم نمیدونم چش بود ولی مطمئنم یه مشکلی داشت . اختلال خودشیفتگی و کمال‌گرایی رو داشت ولی نمیدونم تا چه حد بود. اصلا ازش سردرنیاوردم.  خانوادش‌میگفتن اخلاقش تنده مواظبش باش 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خب خیلی ها ناآگاه هستند و اینطور مسائل در نگاه اول ناخودآگاه بازخورد منفی به مخاطب میده. ولی وقتی که ...

اخه آخرش هم که براش توضیح دادم خودم اینطور جدا شدم گفت پس معلوم شد چرا این تاپیک رو زدی واقعا که عقده ای تو😐😐😐😐

ببین بپذیر که نی نی سایت جمع خانم های تحصیل کرده و متوسط به بالای جامعه نیست یه درهمی از قشر های متو ...

اره دیگه 

بده آدم دل دیگران رو بشکونه من قرونی پول نگرفتم فقط میخواستم زودتر جداشم

خداروشکر خلاش شدی ازش مآل منم نمیدونم چش بود ولی مطمئنم یه مشکلی داشت . اختلال خودشیفتگی و کمال‌گرای ...

اره اینم اختلال خودشیفتگی رو رفتیم مشاوره گفت داره 

دادگاه گفت ایشون دارومصرف میکنه بفرصتش پزشکی قانونی تا بتونی هم مهریه هم خسارت بگیری ولی گفتم نمیخوام و نفرستادم پزشکی قانونی که برای شغلش هم بد نشع

اخه آخرش هم که براش توضیح دادم خودم اینطور جدا شدم گفت پس معلوم شد چرا این تاپیک رو زدی واقعا که عقد ...

ولش کن 

اینا از اونان که پای شوهر رو تو تشت شیر میشورن 🤣🤣😅

بیا دو تا تاپیک آخر من ❤️

ولش کن اینا از اونان که پای شوهر رو تو تشت شیر میشورن 🤣🤣😅بیا دو تا تاپیک آخر من ❤️

نه بابا تو چنین مشکلاتی نبودن نمیفهمن.من باید دسشویی هم میخواستم برک به همسرم میگفتم وگرنه قشقرق به پا میشد 

باشه عزیزم 

عزمزمه چه شیادی طرف مقابلم همه مامور بودن طلاقم نمیدادن همش تعقیب تهدید پیاما و تماسام شنود هرجا میر ...

پس چقدر خدا دوستت داشته که با این شرایط و با این اشخاص، همچین راه حلی به ذهن تون رسیده. 

پس چقدر خدا دوستت داشته که با این شرایط و با این اشخاص، همچین راه حلی به ذهن تون رسیده.

اره واقعا وگرنه نمیتونستم نجات پیدا کنم 

خودش تو اطلاعات بود

داداشش توی نیروی انتظامی 

باباش هم مامور بازنشسته

اره اینم اختلال خودشیفتگی رو رفتیم مشاوره گفت داره دادگاه گفت ایشون دارومصرف میکنه بفرصتش پزشکی قانو ...

منم بخاطر ارامش روح و روانم و اینکه عمرم تلف نشه توافقی یه مقدار گرفتم وگرنه میتونستم هم خونه چند میلیاردیشو بفروشم هم ماشین های مدل بالاشو . ولی بعضی وقتا میگم نکنه اشتباه کردم از حقم گذشتم ، یا شاید اگه اجرا میزاشتم برمی‌گشت و زندگی‌میکردیم . بعدش میگم اخه پول اون چه خیری میتونه برای من داشته باشه همون بهتر که رفت 

اره واقعا وگرنه نمیتونستم نجات پیدا کنم خودش تو اطلاعات بودداداشش توی نیروی انتظامی باباش هم مامور ب ...

اینجور آدما همیشه مریضن 

دوستم نامزد شد با صیغه محرمیت 

کتک میخورد از نامزدش اونم نه فقط خونه 

وسط جاده خوابونده بودش با لگد زده بودش 

طرف پلیس امنیت بود

منم بخاطر ارامش روح و روانم و اینکه عمرم تلف نشه توافقی یه مقدار گرفتم وگرنه میتونستم هم خونه چند می ...

خیز که داره چون حقمونه اما گذشتیم دیگه 

فکر کن گذشتیم و چیزی نگرفتیم بعضیا میان توهین اگه میگرفتیم چی

خیز که داره چون حقمونه اما گذشتیم دیگه فکر کن گذشتیم و چیزی نگرفتیم بعضیا میان توهین اگه میگرفتیم چی

تو هم پشیمون میشی که نگرفتی؟؟ من بعضی وقتا میگم اگه یکم تحت فشار میزاشتمش بیشتر میداد