2777
2789
عنوان

حق حبس

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 58 پست
امیدارم که بتونی این موضوع رو از نزدیک درک کنی و ببینی خجالت داره یا نه و تیغ زدن هست یا نه.تا اون م ...

برو بابا عقده ای صدتا ریپلی کردی معلوم شد اینهمه تاپیک حبس حبس حبس زدی دلیلش چیه واقعا که

حق حبس یعنی تا حقوق و هزینه چیزی پرداخت نشده، اون چیز نسیب نفر نشه.
مثل اینکه فروشنده می تونه تا پول ماشین رو نگرفته، ماشین رو نده.
یا صاحب خونه می تونه تا پول خونه رو نگرفته، خونه رو نده.
در مورد شما هم، همسر میتونه تا مهریه رو نگرفته، تمکین عام و خاص نکنه.
در تمامی موارد بالا، در صورتی که یک بار اعطا و یا عمل انجام بشه، حق حبس ساقط میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق حبس خیلی کمک میکنه به روند طلاق. نامزد من منو ترک کرده بود و می‌گفتیم بیا طلاق بده هیچی هم نمیخواییم ولی میگفت سرتون بلا میارم نه زندگی میکنم نه طلاق میدم. رفتم وکیل گرفتم اموالشو توقیف کردم و وکیل هم به نامزدم زنگ زد و حق حبس رو بهش توصیح داد وقتی متوجه عمق ماجرا شد اومد طلاق داد.. خیلیا مثل نامزد من نامرد تشریف دارن و وجود این حق خیلی کمک کننده هست. 

با اینکه میتونستم اموالشو بفروشم و تمام مهریه رو بگیرم ولی نخواستم

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

موضوعی که گفتید بسیار مهمه 

خصوصا برای دختران عقد کرده ای که تو بحث منزل به مشکل میخورن 

حالا بعضیها نمیخوان قبول کنن به خودشون ربط داره 

اما جدایی تو عقد قبل رابطه ج ... از لحاظ احساسی هم خیلی راحت تره 

و اینکه شما میتونی با کمک خواهری کسی به خانواده ات برسونی که بهرحال ازدواجی انجام نشده و فقط یک نامزدی بوده و راحت تر جدا بشی 

اینجا ایران است و این حق خیلیییی به کار میاد 

چون اگر باکره نباشی طرف حق تمکین میزنه و مجبوری بری حتی خونه ننه اش زندگی کنی

حق حبس یعنی تا حقوق و هزینه چیزی پرداخت نشده، اون چیز نسیب نفر نشه.مثل اینکه فروشنده می تونه تا پول ...

حق حبس تعزیری در صورت  عدم تمکین خاص پابرجاس و تمکین عام تاثیری توش نداره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
حق حبس خیلی کمک میکنه به روند طلاق. نامزد من منو ترک کرده بود و می‌گفتیم بیا طلاق بده هیچی هم نمیخوا ...

منم به کمک حق حبس جدا شدم هیچی هم نگرفتم ازشون فقط جدا شدم بعد کاربر @پیتزاوکبابی‍  اومده توهین کردن که اره تیغ زذنتو یاد مردم نده عقده ای هستی 

واقعا چقدر مردم راحت دل میشکنن

یعنی مهریه هیچی دریافت نکردی؟

منم دریافت نکردم فقط حق حبس گذاشتم اجرا که بیان طلاقم بدن اخه ینم کمه نمیخواستم چند سال برم در دادگاه و بیام له خاطر چند ماه عقد بودن 

بعد کاربر @پیتزاوکبابی‍ وایساده توهین کردن 

منم به کمک حق حبس جدا شدم هیچی هم نگرفتم ازشون فقط جدا شدم بعد کاربر @پیتزاوکبابی‍ اومده توهین کردن ...

عزیزم ناراحت نشو آدم تا سر خودش نیاد نمیدونه چه دردیه .. 

من با هزار امید ازدواج کردم و همون اولش با حرف خانوادش ازم سرد شد حتی یک ماهم نشد که ترکم کرد و این انصاف نیست

شما چرا طلاق گرفتی 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بااین قانون یه عده بیشرف راحت میتونن کاسبی کنن ولی

این قانون درمواردی که مرد باعث آزار زن میشه ومیگه نه میخوامت نه طلاقت میدم میتونه به داد زن برسه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

موضوعی که گفتید بسیار مهمه خصوصا برای دختران عقد کرده ای که تو بحث منزل به مشکل میخورن حالا بعضیها ن ...

بله درسته منم اینطور جدا شدم اما کاربر @پیتزاوکبابی‍ ب اوعده توهین کردن که تو عقده ای پس برای همین این تاپیک رو زدی 

روش تیغ زدن یاد مردم نده

عزیزم ناراحت نشو آدم تا سر خودش نیاد نمیدونه چه دردیه .. من با هزار امید ازدواج کردم و همون اولش با ...

واقعا آدم دلش میشکنه انگار که نه انگار خودشون زنن

بیمار بود بهم نگفته بودن پارانوئید داشت و بد دل بود داروها مصرف میکرد

بااین قانون یه عده بیشرف راحت میتونن کاسبی کنن ولیاین قانون درمواردی که مرد باعث آزار زن میشه ومیگه ...

اره دقیقا در این مورد کمک کننده هست چون خودم خیلی اذیتم کردن و با استفاده از این حق جدا شدم خواستم اینجا بگم بعد یه سریا میان توهین