2777
2789
عنوان

مهد قران

98 بازدید | 13 پست

سلام میخوام پسرمو بزارم مهد قرآن یکم حرف زدنش روون‌ نیست میخوام بزارمش هم پیش بچه ها باشه هم حرف زدنش بهتر بشه کسی تجربه ای از مهد قران داره تاثیر داره روی حرف زدنش؟

من بچه بودم میرفتم و به نظر خودم اون کلاسا باعث شدن بخش زیادی از اضطراب اجتماعی من بریزه و اینکه از نظر خودم قرآن حفظ کردن به شدت باعث قوی تر شدن و باز شدن حافظه میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من بچه بودم میرفتم و به نظر خودم اون کلاسا باعث شدن بخش زیادی از اضطراب اجتماعی من بریزه و اینکه از ...

واقعا؟

من میخوام بزارمش بیشتر واسه روون حرف زدنش و ارتباطش با بچه ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه روون حرف زدنش حتما لازم نیست مهد قران باشه

مهدای مختلف هستن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

واقعا؟من میخوام بزارمش بیشتر واسه روون حرف زدنش و ارتباطش با بچه ها

در کل من ممنون مامانمم به خاطر این تصمیمش من خیلی کلاسای زیادی شرکت کردم تو دوره کودکیم و همشو هم ادامه دادم ولی از نظر خودم هیچکدوم عین این کلاس قرآن برام مفید و سودمند نبود و به نظر خودم به هل نقطه ای که تو زندگیم رسیدم و پیشرفت کردم به خاطر همون کلاسا بود 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم منم دخترمو از ۴ سالگی بردمش مهد قرآن

الحمدلله مربی فوق العاده ای هم داشت

چون دخترم علاوه بر روانخوانی قرآن خوندن و نوشتن و انواع شعر وبازی هم یاد گرفت

دوست های زیادی پیدا کرد

کلاس چهارم هم زبان انگلیسی رو شروع کرد و الحمدلله کلاس هشتم تمومش کرد

از همون برکت قرآن از کلاس هفتم وارد سمپاد شد

وواقعا هر چی داره از همون مهد قرآن داره