2777
2789
عنوان

از مامان بابام ناراحتم

94 بازدید | 10 پست

چون داداشم رو ترغیب کردن به کار کردن و بیمه کردنه خودش   ولی من رو ترغیب کردن به درس خوندن و شوهر کردن .

بعد به شوهرم اجبار کردن که کار کنه و خودشو بیمه کنه .

شوهرمم کار کرد ولی بیمه نکرد خودشو .

منم که به جز تحصیل و کارای پاره وقت با حقوق ۷ تومن ۸ تومن ،یه کار مناسب و درامد مناسب نداشتم .

الان من هیچ گهی نیستم و به خاطر محدودیت های شوهر از نظر مالی پیشرفت نکردم .

خوده شوهره هم نمیتونه زندگی بسازه .

از مامان بابام ناراحتم که به جای اینکه از من یه زن بی نیاز و قوی و قدرتمند و بدون نیاز به هیچکس بسازن سعی کردن یه دختر خانوم و خرخونه بی پول بسازن که شوهرش وظیفشه خرجش رو بده ولی از داداشم یه مرد واقعیه موفق ساختن که وظیفشه خرج زنش رو بده .

من از زن بودن بیزارم . البته از زن بودنی که خانواده و جامعه برام تعیین کرده 

خانما من تاپیک زدم کسی نیومد میشه بگید شما مثل بودین یا ن پریود نشدم بیبیچک منفی شد کنار نافم درد می ...

تاپیک بزن کار زشتیه اومدی تاپیک یکی دیگ مطرح میکنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرشون این بوده دختر ازدواج خوبی کنه بهتره ک همسرش خرجشو بده و دختر کار نکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هممون همینیم 😄😔

حتی اگه سرکار هم میرفتی به خاطر محدودیت هات نمیتونستی هر کاری بکنی ... مگه نشنیدی که مردا چقدر توی محیط کار مزاحمت های مختلف برای زنها ایجاد میکنن ؟ 

البته در کل با نظرت موافقم 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

عزیزم این کشور برا زن ها اسمش کشور نیست منجلابی به اسم محدودیته  اینجا بخوای کار خارج از دولت پیدا کنی به لطف ....انقد ی سری صاحب کارا ب وقاحت رسیدن که وقتی رفتارشونو ببینی به خودت شک میکنی که دنبال چ کاری میگشتی درس خوندن راه امن کار پیدا کردن برا خانوماس ب نظرم

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

نظرشون این بوده دختر ازدواج خوبی کنه بهتره ک همسرش خرجشو بده و دختر کار نکنه

دقیقا 

نگفتن کار نکنما 

ولی هزار تا محدودیت و مانع ایجاد کردن هزار تا شرط و شروط گذاشتن . همش هزار تا کار رو برای دختر محدود و ممنوع کردن و عار دونستن به جز پزشکی معلمی و شغلای اینجوری

ینی اگه یکی نتونه تو این دو تا شغل موفق بشه و رشته ی دیگه اصلا درس بخونه اجازه میدن درس بخونه ولی حق کار رو ازش میگیرنو با هزار بدبختی شاید رضایت بدن برای حقوق اولیه ی یک انسان  .

ولی واسه پسر هیچ کاری عار نیست .

هممون همینیم 😄😔حتی اگه سرکار هم میرفتی به خاطر محدودیت هات نمیتونستی هر کاری بکنی ... مگه نشنیدی ک ...

دقیقا اونم مشکلاته جامعه ست خب 😔😔 همه جوره دست و پامونو بستن .

یا کار نیست و کار نمیدن ، یا اجازه شغل های بهتر و نداریم و باید با شغلای زیر هفت هشت تومن و کار در منزل یا حق التدریس سر کنیم .

همه جوره محدودیته و اگه یه دختر بخواد موفق شه اگه خانواده ی محدود کننده نداشته باشه به خاطر جامعه ی محدود کننده بیست برابره یه پسر و اگه خانواده ی محدود کننده هم داشته باشه بایید صد برابر یه پسر تلاش کنه :)

عزیزم این کشور برا زن ها اسمش کشور نیست منجلابی به اسم محدودیته اینجا بخوای کار خارج از دولت پیدا ک ...

خب اخه اونم باید هر سال ازمون استخدامی بدیم و مصاحبه بریم که ایا قبول بشیم ایا قبول نشیم .

درسته خیلی ها قبول میشنا ولی خیلیا هستن با نمره و رتبه و مصاحبه ی خوب کلا زده میشن .

من سر کنکور زده شدم چون رتبه م ۵۰۰۰ و سال بعد ۸۴۰ بود و مصاحبه رفتم برا فرهنگیان ولی هر دو سال رو رد شدم .

بعد رفتم اموزشگاه زبان تدریس کردم ولی با شیش تومن هفت تومن هیچ وقت نمیشه مستقل بود بازم محتاج شوهر و پدریم .

ولی به پسرا ماهیگیری یاد میدن . به پسرا قدرت میدن . به دخترا وابستگی و ضعف

خب اخه اونم باید هر سال ازمون استخدامی بدیم و مصاحبه بریم که ایا قبول بشیم ایا قبول نشیم .درسته خیلی ...

میگم که مجبورا چون جامعه کثیفه چقد رتبه کنکورت خوب بوده چ سالی کنکور دادی

ی حرفه یاد بگیر بتونی حقوقتو دوبرابر کنیم خوبه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸