2777
2789
عنوان

خجالتی بودن

95 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر

از دانشجوهای عزیز یک سوال داشتم شما به اساتیدتون چه اقا و چه خانم باشند زنگ میزنید اگر کاری داشته باشید؟

من واقعا خجالت میکشم سر این موضوع مثلا سر یک هماهنگی کلاس استادم بهم پیام داد که بهم زنگ بزن در این شرایط اوکیم و تماس میگیرم

ولی در کل اصلا اعتماد به نفس ندارم چند روز پیش استادم یک تایم مشخص کرده بود که برم پیشش و با یکی از دانشجوهاش هماهنگ بشم سر یک پروژه ای استادم تو اتاق نبودن و سر دفاع یکی از دانشجو ها بودن دیگه انقدر دنبالش گشتم تو دانشگاه که پیداش کردم بعد بنده خدا با تعجب بهم میگفت بهم زنگ میزدی راحت تر پیدام میکردی:(

شما راحت این ارتباط رو برقرار میکنید بهشون زنگ میزنید؟

نمیدونم چجوری این اخلاق مضخرف و خجالتی بودنم رو کنار بذارم پدرم هم خیلی دعوام میکنه سر این موضوع

ممنون میشم اگر راه حلی دارید برای رودروایسی نداشتن و خجالتی نبودن بهم بگید

منم خیلی اینطوری بودم

هی خودمو دعوا میکردم تا درست شدم :>

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه ما چیزی بگیم باید بری تراپی از ریشه حلش کنی

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
یکی دوبار اولش سخته بعدش انقدر راحت میشه براتمثلا میترسی سوتی بدی یا نتونی خوب حرف بزنی؟؟

نه از چیزی نمیترسم

این استادی که من میگم کلی مقاله داره و سطح علمی بالایی دارن و اقا هستن 

بعد من دانشجوی لیسانسم با خودم میگم بده با ایشون تماس بگیرم و ملاقات حضوری بهتره

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه