2777
2789
عنوان

پسرداییم همکارمه اما رفتارش

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ذاتت درسته

ممنون عزیزم 

ولی من خودم به شخصه یه بار از دست عموم ناراحت شدم

دقیقا مقصد من و اون یکی بود ولی چون زنشم تو ماشین بود منو نبرد  با اینکه بابام بهش گفت که دخترمو بیار

دیگه همون یه بار فهمیدم که چه اخلاقی دارن و هیچ وقت بهش کاری ندارم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

نه عزیزم دیگه نمیگمخدای ما هم بزرگهان شاءالله منم اینقدر رشد پیدا میکنم از اون بالاتر برم

حس میکنم زنش دوس نداره یا باهاش بحث میکنه خیلیا اینجورین بعد مثلا میاد پیش تو دختر خاله دختر خاله میکنه

به اون چ ربطی داره تورو برسونه مگه خدنگته فامیلتع

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

من موندم چجوری همه حق رو به استاتر دادید چرا فک کردید چون فامیلنن وظیفه داره برسونه منم به شخصه بدم میاد اگه شوهرم هر روز یه زن رو ببره بیاره حتی دختر پایینش که فردا حرف دربیاید یا تور پهن کنه یا  صمیمی شن همه حرفا خونمون بفهمه شما هم اگه هزینه اسنپ  برات زیاد با اتوبوس برو گناه که نکرده همکارته

قربونت برمحق با شماست

ازهمکاراکسی باهات هم مسیرهست سرویس مانند بگیریدباهم بریدبیاید

گاها اسنپ هم ارزونترمیفته،امتحان کن یابپرس

دیگم ازکنارت ردشد فقط سلام

دورتربود اصن ندیدبگیرش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من موندم چجوری همه حق رو به استاتر دادید چرا فک کردید چون فامیلنن وظیفه داره برسونه منم به شخصه بدم ...

منم واقعا تعجب کردم حق به اسی دادن 

اگه شوهر خودشون هرروز دخترخاله شو برسونه جرش میدن اما الان ...