2777
2789

چرا تا میرم تو اینستاگرام همه از محصولات برند استفاده میکنن نمیدونم تماام محصولات دیور روتین پوستی های میلیونی و لیپ گلاس های گرون قیمت و تفاوت میزارن بین کسایی که از محصولات دیگه ای غیر اینا استفاده کنن میشن بی کلاس و بی لول

دخترایی که کوچک تر از خودمن من ۲۴ سالم شده

واقعا حس بدی بهم میده خیلی مقایسه میکنم خودم رو. 

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

مقایسه ، دزد خوشبختی درونت هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اینستاگرام رو بدرود بگو

من هیچ وقت نداشتم. نهایتش تابستون پارسال یک هفته نصب کردم و واقعا حالم به هم خورد :/ چیه اصلا؟ آدم میتونه وقتشو جاهای بهتری صرف کنه.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستاگرام رو بدرود بگومن هیچ وقت نداشتم. نهایتش تابستون پارسال یک هفته نصب کردم و واقعا حالم به هم ...

معتادش شدم😭😭😭😭

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

اینو همه ما دخترای معمولی تجربه میکنیم 

اوناهمه چی دارن

پول دارن

پوست خوب دارن

زیبایی دارن

راحت دوست پیدا میکنن

کار راحت پیدا میکنن

انتخاب ادمای زیادی هستن 

حالامارو هیشکی نگاه نمیکنه جز ۴تا هول بدبخت که براشون مهم نیست دختری یا پسر

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

منم منتها با دور و اطرافم 😢

برا من حسادت نیس مقایسه س فقط😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم لیپ گلاس مثلا کیکو ۱۸ میلیونه من دختر ایلان ماسکم بودم لبلو میزدم😂

دختر قشنگم مگه شرایط تو با اونا یکسان بوده؟مگه فرصتای برابر داشتین؟مقایسه معنایی نداره 

معتادش شدم😭😭😭😭

خب مقایسه نکن همه ک مثل هم نیستن اونی ک میبینی تو اینستا خوشگله خب شغلش اینه خوشگل نباشه کسی نگاش نمیکنه یا مثلا وقتی میری بیرون خوشگل میبینی ۹۰ درصد واس پسرا خودشون رو خوشگل کردن 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕