برای مشکل ستون فقرات رفته بودم دکتر ، دکتر یه آقای حدود ۵۰ ساله بود ازم خواست تمام لباس ها رو برای معاینه دربیارم، منم لباس ها رو کاملا درآوردم و فقط با ش و ر ت و سوتین بودم ، حالت ایستاده منو معاینه کرد بعد ازم خواست روی تخت دمر بخوابم خیلی معاینه سخت و عذاب آوری بود
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
مگه لازمه برای ستون فقرات😐😐😐😐شاید میخواسته حالت استخون های پاتو ببینه چمیدونم والا
منخودم یه یار رفتم دکتر میخواستم معدمو معاینه کنه اومد وایساد پشت سرم قشنگ بغلم کرد از کنار دستام دستاشو آورد جلو گذاشت رو شکمم معدم رو معاینه کرد😐😐😐😐😐