2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده بریم دنبالش

342 بازدید | 18 پست

راستش من خیلی هواشو داشتم همیشه بهش میگفتم بیاد خونمون یا جایی میرفتیم میبردیمش  ولی شوهرم یه بار گفت تو دیگه ما رو فراموش کردی گفت ممنونم ازت که به فکر مادرمی ولی یه کمم به فکر ما باش برنامه بچین مثلا آخر هفته ها کجا بریم جایی بریم یه کم هم برای خودمون باشیم منم گفتم واقعا راست میگه حالا مادر شوهرم ۲ باره خودش زنگ میزنه میگه بیایید منو ببرید خونتون یا میخوام باهاتون بیام فلان جا ، الان هم زنگ زد میخواد بیاد هر چقدر منتظر آخر این هفته بودم کنسل شد

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوب به همسرت بگو

خودش میدونه چی بگه آخه مادر شوهرم به هر بهونه ایی میاد یعنی بهونه رو جور میکنه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میگفتی مهمان هستینهزارتا بهانه میتونستی بیاری

دیشب مهمون بودیم زنگ زد خودش فهمید دیگه میدونست جای دیگه ایی نداریم 

بیا ایرانی جماعت یا ازاین ور بوم میفته  یا ازاون ور بوم

حالا کی میخواد این عادت و از سر مادرشوهرجان بندازه

والا شوهره صداش دراومده

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
خب نمیشه با مادر شوهرت برین؟ برنامتونو کنسل نکنین

آخه شوهرم گفت من دوست دارم خودمون باشیم چون همیشه با ماست گفتم این دفعه حتما این کار رو میکنیم که یهو زنگ زد

خب عذر خواهی میکردی میگفتی برنامه دیگه ایی داریمتاسفانه دیگه وظیفت شده و دفعات قبل رو از لطفت نمیبین ...

دقیقا همینه 

بیا ایرانی جماعت یا ازاین ور بوم میفته یا ازاون ور بومحالا کی میخواد این عادت و از سر مادرشوهرجان ب ...

میخواستیم یواشکی بریم تا جایی که نشد اعصابم خورده 

آخه شوهرم گفت من دوست دارم خودمون باشیم چون همیشه با ماست گفتم این دفعه حتما این کار رو میکنیم که یه ...

آها از اون لحاظ 

به شوهرت بگو که اینطور شده

ای کاش یک بهونه خوب جور میکردی که نمیومد.مثلا بگو مهمان دارم یا جایی دعوتم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏