2777
2789
عنوان

بیایید از این مرد سمی باز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 75 پست
آبجی انقدر دلم پره حالم از هرچی جنس مذکره بهم میخورهفکر نکنم دیگه بتونم ب کسی اعتماد کنم💔

نه عزیزم به این فکر کن سیندرلا یک خدمتکار بود ولی بعدا شد پرنسس. ببین چه شوهری گیرش اومد

تو لیاقت بهترینا رو داری. فکر میکنی چون شوهرت اینا اذیتت کردن پس همه مردا بدن ولی مرد خوب هم پیدا میشه

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

چندباری پیام دادم بهش و رو نداد و آشتی نکرد. تااینکه شوهرم به بابام پیام داد گفت لطفا مهریه رو ببخشی ...

باز خوبه

ب من گفت بیا توافقی جدا شیم

چیزی ب نام ترس هم تو وجودش اصلا نیست پررو تر از این حرفاست😂

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم به این فکر کن سیندرلا یک خدمتکار بود ولی بعدا شد پرنسس. ببین چه شوهری گیرش اومدتو لیاقت بهت ...

ممنونم ازت🥲🫂

چطوری آشتی کردین؟اینا تو این ۵ ماه اصلا سراغمم نگرفتن. خانوادشو میگمپسرشم ک جز زنگ و پیام هیچ کاری ن ...

بازم خوبه شوهرت زنگ میزد

شوهر من ۳ ماه کلا رفت نه زنگی نه پیامی

تازه پیامای منم جواب نمیداد

الانم که آشتی کردیم باز ۲ روزه قهره اصلا پیام نمیده

بازم خوبه شوهرت زنگ میزدشوهر من ۳ ماه کلا رفت نه زنگی نه پیامیتازه پیامای منم جواب نمیدادالانم که آش ...

زنگ میزد ک بگه تقصیر توعه همه چی

زنگ میزد ک هرچی دلش بخواد بگه

خانوادم بهش گفتن بیایید با خانوادتون حضوری حرف بزنیم خیلی قشنگ گفت باید دعوتمون کنین تا ببینیم چی میشه

شما جدا شدین تو عقد؟

ن ازدواج دومه عقدم هنوز نمی‌دونم چیکار کنم حالم خیلی بده جوری ک‌همش با خدا دعوا میگیرم چرا گذاشت وارد زندگیم شه من انکار دور شدم از خدا میخام ببینم خیانت می‌کنه یا ن اخلاقش خوبه ولئ کارهاش نه

باز خوبهب من گفت بیا توافقی جدا شیمچیزی ب نام ترس هم تو وجودش اصلا نیست پررو تر از این حرفاست😂

خب تو باید خودتو موافق نشون بدی با طلاق که بفهمه توام اونو نمیخوای. در اون صورت یا اینکه دوستت داره و برمیگرده تا طلاق نگیری یا اینکه طلاقت میده و راحت میشی. بازم خوش بحالت فقط ۲۰ سالته کلی موقعیت خوب ممکنه برات پیش بیاد. من که طلاق بگیرم چون سنم بیشتره زیاد شانس ندارم چند سال دیگه ۳۰ سالمه

الان تو ۲۶ ام

ن ازدواج دومه عقدم هنوز نمی‌دونم چیکار کنم حالم خیلی بده جوری ک‌همش با خدا دعوا میگیرم چرا گذاشت وار ...

چیا باعث شده دلت بگیره عزیزم؟

درست میشه انشالله

زنگ میزد ک بگه تقصیر توعه همه چیزنگ میزد ک هرچی دلش بخواد بگهخانوادم بهش گفتن بیایید با خانوادتون حض ...

من راضیم شوهرم زنگ بزنه دعوا کنه باهام، از زنگ نزدن خیلی بهتره😂

حس میکنم به قدر کافی دوستم نداره وگرنه اینقدر قهر نمیکرد

خب تو باید خودتو موافق نشون بدی با طلاق که بفهمه توام اونو نمیخوای. در اون صورت یا اینکه دوستت داره ...

بخدا سن مهم نیست

ادم ۴۰ سالگی ازدواج کنه ولی با یه مرد درست و حسابی

وکیلم گفت فعلا چون مهریه اجرا گذاشتی نشون نده ک میخوای جدا شی

ولی آبجی اصلا پیگیرم نیست

ی مدت پیام داد و ابراز علاقه کرد ولی پاشد اومد مارو دروغگو خوند و رفت. رفتاراش خیلی متناقضه 

خانوادشم ک ی زنگ تا الان نزدن

ن ازدواج دومه عقدم هنوز نمی‌دونم چیکار کنم حالم خیلی بده جوری ک‌همش با خدا دعوا میگیرم چرا گذاشت وار ...

عقدی پس چجوری نوشتی باردارم تو تاپیکات

من راضیم شوهرم زنگ بزنه دعوا کنه باهام، از زنگ نزدن خیلی بهتره😂حس میکنم به قدر کافی دوستم نداره وگر ...

اون احتمالا میخواد تنبیهت کنه با این روش

ولی تو خودت رو اصلا آسیب پذیر نشون نده بذار بفهمه قهر هیچ تاثیری روت نداره

چیا باعث شده دلت بگیره عزیزم؟درست میشه انشالله

نماز و روزه میگیره اما نگاه هیز داره بالای بقیه  عکس باسن و ممکنه اینا نکا می‌کنه همش حالم بهم میخوره ازش خساست داره و اصن دلش نمیاد خرجی بکنه خودخواهه بزور دختریمو زد از این این ور حرفمم میگه   دلم نمی‌کشه عروسیمونو بگیریم و این ور نمیتونم جدا بشم تو روستا و ازدواج دومم 💔

2790
2778
2791
2779
2792