2777
2789
عنوان

بیایید از این مرد سمی باز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا مهرمو اجرا گذاشتم تا ببینم بعدش چی میشهاره منم‌کم کم دارم نرم میشم ب توافقیخیلی حس بدی دارم همش ...

نه خودخوری نکن. بابا دوستم شوهرش همین بود. میگفت خیانتکاره و با دخترا چت میکنه. تو عقد جدا شد و بهتر از اون گیرش اومد

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

چه همدردیم

شما هم داری جدا میشی؟

من انقدر خوابای عجیب میبینم

همش حس میکنم خدا داره میگه این زندگی واست زندگی نمیشه ول کن برو

امام رضا رفتم ازش کمک خواستم برگشتم راه طلاقو جلو پام انداخت 

استخاره گرفتم آیه مو نمیزد با حال و روز الانم

خیلی اعتقاد دارم ب نشونه ها🥲

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

نه خودخوری نکن. بابا دوستم شوهرش همین بود. میگفت خیانتکاره و با دخترا چت میکنه. تو عقد جدا شد و بهتر ...

خیانتش ک خیلی ثابت نشده از شواهد دارم میفهمم ولی خیلی اذیتم کردن خیلی💔

شما هم داری جدا میشی؟من انقدر خوابای عجیب میبینمهمش حس میکنم خدا داره میگه این زندگی واست زندگی نمیش ...

من تو فکر جداییم. البته تا مرز طلاق رفتیم ولی آشتی کردیم الان پشیمونم آشتی کردم چون نامزدم تغییری نکرده. هرروز شکنجه ام میکنه با قهر کردناش و بدرفتاری، بی نمازی و بی اعتقادی، فحاشی، دخالت خانوادش

فعلا مهرمو اجرا گذاشتم تا ببینم بعدش چی میشهاره منم‌کم کم دارم نرم میشم ب توافقیخیلی حس بدی دارم همش ...

اگ خیانت می‌کنه جدا شو اصلا هم  اشتباه نکردی مردی ک  بی ذات باشه رو میخای چیکار تا آخر عمر پاسوز؟ خیانت یکبار ببخشی ولی تکرار شه آدم نمیتونه ببخشه 

ی خونه هست ک فعلا وکیلم روش داره کار میکنه ببینم ب جایی میرسه یا نه

ایشالا توقیف میکنه برات خیالت راحت

مهریه ات چنتاست؟

مال من ۱۱۰ تا هست که بابام میگه ۱۴ تاشو بگیریم بقیه رو ببخشیم تا طلاق بدن راحت شم

من تو فکر جداییم. البته تا مرز طلاق رفتیم ولی آشتی کردیم الان پشیمونم آشتی کردم چون نامزدم تغییری نک ...

چطوری آشتی کردین؟

اینا تو این ۵ ماه اصلا سراغمم نگرفتن. خانوادشو میگم

پسرشم ک جز زنگ و پیام هیچ کاری نکرده

تهمت زده ب من و خانوادم بعدم میگه من تهمت نزدم تو داری دروغ میبافی

انقدر دستکاری روانیم کرده بخدا حس میکنم منم مثل خودش دارم دیوونه میشم

ایشالا توقیف میکنه برات خیالت راحتمهریه ات چنتاست؟مال من ۱۱۰ تا هست که بابام میگه ۱۴ تاشو بگیریم بقی ...

اره برا منم ۱۱۰ تاست

اگ خیانت می‌کنه جدا شو اصلا هم اشتباه نکردی مردی ک بی ذات باشه رو میخای چیکار تا آخر عمر پاسوز؟ خی ...

تو اکسپلور اینستاش پره عکسای لخت و حال بهم زن بود

دنبال فیلمای اونطوری بود

ب زنای خیابون خیلی دقت میکرد

سن‌ات کمه فرصت زیاد داری عزیزم غصه نخور. ان شاءالله خدا یه پسر خوب سر راهت قرار میده و خوشبخت میشی. نفر بعدی هرچیم باشه دیگه ازین بدتر که نیست 

من تو اطرافیانم دیدم اونایی که تو عقد جدا شدن بعدش ازدواجای خوبی کردن

سن‌ات کمه فرصت زیاد داری عزیزم غصه نخور. ان شاءالله خدا یه پسر خوب سر راهت قرار میده و خوشبخت میشی. ...

آبجی انقدر دلم پره حالم از هرچی جنس مذکره بهم میخوره

فکر نکنم دیگه بتونم ب کسی اعتماد کنم💔

چطوری آشتی کردین؟اینا تو این ۵ ماه اصلا سراغمم نگرفتن. خانوادشو میگمپسرشم ک جز زنگ و پیام هیچ کاری ن ...

چندباری پیام دادم بهش و رو نداد و آشتی نکرد. تااینکه شوهرم به بابام پیام داد گفت لطفا مهریه رو ببخشید تا طلاق بدیم. ماهم گفتیم باشه. وقتی دیدن ما با طلاق اوکییم شوهرم ترسید و برگشت

قبلش فکر میکرد داره منو از طلاق میترسونه...

البته اینم بگم که مطالبه نفقه کردم از اون بابت هم ترسید 

2790
2778
2791
2779
2792