.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
من تو همین سایت یکی بهم گفت صابون انجی بگیرین از داروخونه پوستش خوب شده بود منم خریدم بعدش کم کم رو ...
خیلی هم عالی
ممنون عزیز دلم از راهنماییت
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
نه بابا منم مجرد بودم فک میکردم خونه شوهر بدون لباسم میتونم بگردم الان آنقدر خجالتیم ک نگو
خب من مثل شما نیستم. شما احیانا مذهبی سنتی هستین.
من پرررو ام 🤣🤣 از خدامه شوهر کنم و افکار شوم و مثبت هجدیی که دارمو پیاده کنم 🤣
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
وقتی مجرد بودم همش روسری سرم بود حتی با جوراب و روسری میخوابیدم ولی بعد ازدواج به اجباری شوهرم مجبور شدم این ها رو کنار بزارم فقط وقتی خودش هست مجبورم آرایش کنم ولی وقتی تنهام یا پوشیده ام یا اگرم نه فقط یه آستین کوتاه میپرسم بیشتر کمتر نه