2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ نبودن؟🥺

قشنگه ولی قشنگ ترش هم هست

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خودمم عاشقشون شدم یه ست نیم لیوانم دارن میگم هر ستاشونو بگیرم خیلی قشنگننازونور میگم شلوغ نشه شاید ن ...

نه اینا کاربردیه بعدا به کارت میاد همین که خودت دوست داری کافیه مهم اینه خودت خوشت بیاد

خوشگلن. بازم بگرد ولی.من زیاد بازار نمی‌رم و اینترنتی هم خرید نمی کنم. شما که جهاز داری می خری قشنگ ...

من اینترنتی خرید میکنم ریزه چیزارو فقط برای خریدای بزرگ مثل یخچالو اینچیزا میرم بازار

نمیدونم چرا اینا خیلی به دلم نشستننن ولی همه گفتن زشتن برام عجیب شددد

ببین شستنش مکافاته ها بخاطر شیار هایی ک داره 

ولی خب سلیقه ی خودت مهمه اگه دوسش داری نزار رو دلت بمونه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ولی در کل سعی کن اول چیزای واجب رو بگیری چون همه ما کلی ظرف داریم که سال تا سال هم استفاده نمی کنیم ...

واجبا چیان؟

فنجون قهوه

استکان چایی

لیوان

سرویس پذیرایی

سرویس غذاخوری

دیگه چیا ضرورین؟

ببین شستنش مکافاته ها بخاطر شیار هایی ک داره ولی خب سلیقه ی خودت مهمه اگه دوسش داری نزار رو دلت بمون ...

فعلا نمیخرم میزارم هفته اینده اگه تا هفته بعدم رو تصمیمم برا خریدشون مصمم بودم میخرمش حتما