2777
2789
عنوان

لباس شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 53 پست
اوه چه زیاد

ببین خیلی مثلا من یه شلواروبلوز خریدم شلوارا که فیت پا تنگ قد نود قرمزه با یه بلوز حریر استین بلند سفده جلوش کوتاه پشتش بلنده تازه با تخفیف ۲۵۰داد اینجا کلا همه چی سرگردنه پول میگیرن از لباس تا کیف وکفش :-(

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
ببین خیلی مثلا من یه شلواروبلوز خریدم شلوارا که فیت پا تنگ قد نود قرمزه با یه بلوز حریر استین بلند س ...

چقدر زیاااااد اهل کجایی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این خیلی نازه..

قیمتش چنده؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

سلام عزیزانم چند لباس برند آلمانی bonprix و لارانور که مستقیما از ترکیه خرید کردم سایز۴۶کاملا نو به قیمت لیری که خریداری سده و در تصاویر هست بدون هزینه ارسال و پست از ترکیه به فروش می رسد.

عزیزم بخوام ازت خرید کنم چجوری؟ اگخ کانال داری لینکشو بده ممنون

Hastonist76@به این آیدی عزیزم پیام بده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

کدوم ؟

قرمز یقه دار

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘