2777
2789

یا کلا برا من‌نمیزاره

یا ته قابلمه که دیگه سوخته ته دیگه میزاره برا من

الانم داشت غذا میکشید

برا داداشم خواهرم بابام کشید

از تهش که بوش سوخته میداد و یکم بود بزورر با ته دیگ یکم میشد گفت بیا 

گفتم نمیخورم همیشه همین کارته

مگه من بچم ۲۵سالمه

خاک برسرمن که برا اینا همکار میکنم حتی مواد غذاییم براشون میخرم

نکه فکر کنین نداریما هست ولی کم درس میکنه

نمیدونم به کی بگم این همه بی احترامیی تو این خونه میکشم🙂

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همیشه غذا کم درست میکنه چون بابام توان خرید نداره اما همیشه برای خودش کم میزاره هیچ وقت برای ما کم نمیزاره 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا خودت برای خودت نمی‌کشی ؟

الان این دو سه روز من میپختم با وسایلی خودم خریده بودم امروز یکم کار داشتم برقم نبود نتونستم این کارشه

همیشه همینه بار اولش نیست پارسال از سرکار میومدم یهو میخندید غذاتو دادم داداشت خورد

با اینکه من صبح ظهر نبودم عصر با خستگی برمیگشتم

💍♥️

ببین عزیزم یه چیز بیهت بگم چون داریی کار میکنی و میاری خونه رسما شده براشون حکایت وظیفشه باید بیاره دو بار اینکار و نکن و واسه خودت طلا بخر و بذار دستا اونوقت ببین رفتارشون درست میشه یا نه یا وقتی رفتی بیرون خودت شکمم و سیر کردی اونوقت  بیشتر قدرت رو میدونن اصولا آدمها  کسی که فقط به فکر خودشه رو بیشتر دنبالشنن طبق تجربه دیدم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

زودتر از موقع شام برا خودت بکشولی خب اگر اخرین نفر میری همینه دیگه

وا خب اخرین نفرم که بره حقش نیس ته دیگ سوخته بخوره😐😐😐😐 باید همه یه اندازه باشه سطحشون تو خانواده

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

ببین عزیزم یه چیز بیهت بگم چون داریی کار میکنی و میاری خونه رسما شده براشون حکایت وظیفشه باید بیاره ...

خاک برسرمن

همین دیروز برا مامانم یه مانتو خریدم ۲ملیون خاک برسرمن

که اینقد دستم بی نمکه حاضره از دهن من در بیاره بزاره تو دهن داداشم

💍♥️