dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 عنوان پارتنر درسی 98 بازدید | 14 پست من خودم پشت کنکوری تجربی امصبح ها میخوام ساعت ۶ بیدار شمشب ها زود مثلا ۱۰ و نیم بخوابمروزی ۱۰ ساعت میخوام بخونموضعیتم خیلی داغونه به زور فقط میخوام این یک ماهو پشت سر بزارمشرایط پارتنر: دختر باشه فقط🍓 1404/03/08 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 من کلاس یازدهم تجربی ام 🥲 بعد امتحانا حتما میخوای چندروز استراحت کنی آره؟
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2232 پارتنر درسی رو ولکن نتیجه خوبی ندارهتهش گوشیتو پرت کن یجایه کرنومتر بخر تایم بگیر و هر روز رکورد خودتو بشکناگه تا الان ده ساعت نخوندی یهویی ده ساعت بخونی سختهاول صبح دو ساعت بخونظهر دو ساعتشب ام دوساعتبعد اینارو دو نیم کنبعد بگن سهبعد سه و نیم مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 پارتنر درسی رو ولکن نتیجه خوبی ندارهتهش گوشیتو پرت کن یجایه کرنومتر بخر تایم بگیر و هر روز رکورد خود ... اره از گوشی خستم اما میگم شاید اینطوری یکم انگیزه بگیرم
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5487 بعد امتحانا حتما میخوای چندروز استراحت کنی آره؟ دو روز استراحت میکنم 😂ولی بعدش جدی میخوام شروع کنم روزی ۱۴ یا ۱۵ ساعت بخونم
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 دو روز استراحت میکنم 😂ولی بعدش جدی میخوام شروع کنم روزی ۱۴ یا ۱۵ ساعت بخونم واو چه انگیزه ای داری موفق باشییی🥺💘نمیدونم موندم چیکار کنم پارتنر درسی هم فکر نکنم به درد من بخوره بنظرم آدم تنها درس بخونه بهتره
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2232 اره از گوشی خستم اما میگم شاید اینطوری یکم انگیزه بگیرم ولکن بدتر وقت و انگیزه رو میگیرناینو قاب بگیر بزن اتاقتگر مَردِ رهی، میانِ خون باید رفتوز پای فتاده، سرنگون باید رفتتو پای به ره در نِه و از هیچ مپرسخود راه بگویدت که چون باید رفت مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 ولکن بدتر وقت و انگیزه رو میگیرناینو قاب بگیر بزن اتاقتگر مَردِ رهی، میانِ خون باید رفتوز پای فتاده، ... باشه قشنگههخ💘🥺🦋
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2232 باشه قشنگههخ💘🥺🦋 از گوشی دور شویکم نگاش کناصن ارزش داره بخاطرش از آیندت بزنی؟پشیمونی و حسرت بکشی؟فردا هیچوقت نمیاد اگه امروز شروع نکنیهرچند کم مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 از گوشی دور شویکم نگاش کناصن ارزش داره بخاطرش از آیندت بزنی؟پشیمونی و حسرت بکشی؟فردا هیچوقت نمیاد اگ ... یازدهمی؟ فکر کردم واقعا ۶۰ سالته🤣
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2232 یازدهمی؟ فکر کردم واقعا ۶۰ سالته🤣 🤣🤣شصت ساله ها مگه نوکیا ساده به زور ندارنن مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟
dalgi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3715 🤣🤣شصت ساله ها مگه نوکیا ساده به زور ندارنن نه یکی از دوستای بابام ۷۵ سالشه گوشی لمسی داره تلگرامم داره یکی از دوستای مامانمم ۷۶ سالشه تو گوشیش آمیرزا و پشمک بازی میکنه تلگرامم داره
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2232 نه یکی از دوستای بابام ۷۵ سالشه گوشی لمسی داره تلگرامم داره یکی از دوستای مامانمم ۷۶ سالشه تو گوشیش ... تکنوولوژیااماشالاا خداحفظشون کنهه مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟