2777
2789
عنوان

بنظرتون بو گند میدم

207 بازدید | 20 پست

؟ 

صبونه املت با دو تا سیر خام گنننده خوردم 

بعدم تیشرتی که یه هفتس میپوشمو چون حس کردم بو نمیده پوشیدم ولی خیلی مام زدم مامم بوی شیر و عسل میده خیلی بوشو دوس دارم. 

به یه دختره گفتم بو میدم؟ گفت نه بعد گفت من دماغم کیپه کلا بویایی و چشایی دوروزه ندارم مریضم :/

از جلوی دو تا ادم محترم رد شدم و گفتم روزبخیر😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😖😖😖😖😑😑😑😑 بزرگترین ایراد اینه لباسی ک ایییییییییییییییییییییین همه وقت پوشیدی رو نشستی وقتی سیر میخورید رسما تا یک هفته همه تن و جونتون بو گند میده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بعضیا عرقشون بو نداره یه هفته هم حموم نزن بو نمیاد اطرافم زیاد هست اما منه بدبخت نیم ساعت بعداز حموم بو میدم خسته شدم دیگه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

دیروزحوصلم سررفته بودگفتم دوساعت برم سرکاریه اقاباکلاس که ازهمکاراهست اومد کاری داشت گفتم بایدنیم ساعت بشینن تافاکتورازده بشن گفتن خانمم توماشینن تعارف کردم خانمشونم تشریف بیارن  خانم اومد  یعنی همراش بوگنداومدحالابنده خداسانتی مانتال اتوکشیده خیلی باکلاس بود یه بوکثیفی میداد باخودم گفتم چطورخانوادش چیزی نمیگن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖