2777
2789
عنوان

پولمو نمیده

97 بازدید | 11 پست

ینفر قراره یک ماهه ۲ میلیون پول بریزه تو حسابم 

هی امروز و فردا میکنه

بنظرتون الان چه پیامی بنویسم براش؟؟که قانع بشه بریزه

چون امروز واقعا نیاز دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیگیر نشدی؟چی بهت گفت

پیگیر شدم فکر کن تو هر دیت خودم حساب میکردم خودمو یا حتی هدیه و سوغاتی گرفتم اون هیچی برای من نگرفت پولی ام ک قرض دادم اخرش گفت منم خرج کردم و نمیدم درحالی ک ی ریالم خرج نکرده بود😐😐ن هدیه ن منو تاحالا حساب کرده هیچیییی

پیگیر شدم فکر کن تو هر دیت خودم حساب میکردم خودمو یا حتی هدیه و سوغاتی گرفتم اون هیچی برای من نگرفت ...

وقتی براتون ذره ای ارزش قائل نیستن و خرج نمیکنن و پول ازتون میگیرن چرا باهاشون میمونید؟ واقعا نمی‌فهمم 

وقتی براتون ذره ای ارزش قائل نیستن و خرج نمیکنن و پول ازتون میگیرن چرا باهاشون میمونید؟ واقعا نمی‌فه ...

رابطه اولم بود نمیتونستم تشخیص بدم بعدشم مامانم میگف ی ریال از پسر چیزی نگیر الان دیگ درسمو متوجه شدم حتی میگفت شارژ بزن بعدا برات میزنم من میگفتم خب ۱۰۰ تومن چیزی نیس حالا ولی بحث همون ارزشه اس

رابطه اولم بود نمیتونستم تشخیص بدم بعدشم مامانم میگف ی ریال از پسر چیزی نگیر الان دیگ درسمو متوجه شد ...

وای چه پرو خیلی دخترا روشون نمیشه به یه پسر بگن شارژ بفرست بعد پسره میگفت شارژ بفرست ینی لنگ ۱۰۰تومن بود🤕

منم تجربه اینجوری داشتم خداروشکر زود از زندگیم انداختمش بیرون پرو مفت خورو تازه من سرکار نمی‌رفتم ولی انتظار داشت🤢