2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول میکنه⁉️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 12786 بازدید | 1359 پست
یعنی غیر طبیعیه؟؟😂

یک چیزی بدتر از غیر طبیعی

من که دخترم قبل از عقد ابجیم با شوهرش شباهت عجیبی به کنه داشتما

فکر کنم شوهرش( علیرضا) خیلی نفرینم کرده😂

بچه هم بودم چیزی حالیم نبود فقط یادمه بابام بهم میگفت میری بینشون میشینی!

ولی داداش اونم از خانواده مذهبی خیلی عجیبه من فکر میکردم الان میای میگی پدرزنم موافق بود برادر زنم ضد حال زد

مشخصه اعتماد دارن

یک چیزی بدتر از غیر طبیعیمن که دخترم قبل از عقد ابجیم با شوهرش شباهت عجیبی به کنه داشتمافکر کنم شوهر ...

منم همین  بودم ولی برای دختر خاله بزرگم که عملا جای خواهرم بود 

بنده خداها مزه تنهایی رو نچشیدن منم کوچیک بودم هرچی میگفتن تو نمیتونی بری قبول نمیکردم😂

به نظرم استارتر شانس اورده نامزدش خواهر کوچیکتر نداره😁

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بودم ولی برای دختر خاله بزرگم که عملا جای خواهرم بود بنده خداها مزه تنهایی رو نچشیدن منم ک ...

اره خیلی هوش شانس بوده

من تو همه ی عکسا و خریداشون بودم

یعنی تک به تک خریدارو با من خاطره دارن

منم شکمو بودم گاها علیرضا بهم میگفت حداقل تو سینما بذار کنار سعیده( ابجیم) بشینم میگفتم باید یک هفته برام پاستیل و کرانچی بخری تا قبول کنم

الان که میبینمشون فقط یاد اون روزا میخندیم🤣🤣

منم همین بودم ولی برای دختر خاله بزرگم که عملا جای خواهرم بود بنده خداها مزه تنهایی رو نچشیدن منم ک ...

وای فرض کن مثلا یک خواهر کوچولو داشت بعد میگفت با ایشون برین

وای وای از تصورشم خندم میگیره🤣🤣🤣

اره خیلی هوش شانس بودهمن تو همه ی عکسا و خریداشون بودمیعنی تک به تک خریدارو با من خاطره دارنمنم شکمو ...

تو زرنگ بودی استفاده میکردی از شرایط😂😂

منو با عروسک گول میزد شوهر دختر خالم

وای تا برات یه خاطرشو بگم

من هفت سالم بود تازه خوندن یاد گرفته بودم اینا هم چند سال بود ازدواج کرده بودن خلاصه شوهردخترخالم گفت برو فلان چیزو از تو کمد بیار زیر اون وسیله اندازه بیستا برگه دست نویس بود

<مثل اینکه دوره نامزدی برای هم نامه عاشقانه مینوشتن😁>

منم خب درست بلد نبودم بخونم ولی یکمشو متوجه شده بودم با لبخند شیطانی رفتم لوشون بدم😂

شوهر دختر خالم تا برگه هارو تو دستم دید سریع طی عملیاتی انتحاری ازم گرفتشون اجازه لو رفتن نداد😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

وای فرض کن مثلا یک خواهر کوچولو داشت بعد میگفت با ایشون برینوای وای از تصورشم خندم میگیره🤣🤣🤣

شانس اوردن وگرنه بدبخت بودن😂

حالا تو هم صبر داشته باش برو دعا کن تا زمان نامزدیت خواهرت بچه دار نشه

شوهردختر خاله من که قسم خورده . شده 15 تا بچه بیاره ولی موقع نامزدی من بچه کوچیک داشته باشه بیاد وسط ما😂😂😂

تو زرنگ بودی استفاده میکردی از شرایط😂😂منو با عروسک گول میزد شوهر دختر خالموای تا برات یه خاطرشو بگ ...

🤣🤣 اوه اوه 

من باز برای خواستگاری و نشون که میرن دوتایی حرف بزنن از همون موقع شروع کردم

در زدن تو بچگی تو خون من نبود اصلا همینحوری رفتم داخل بنده خدا داشت سکته میکرد از ترس

اخرش مامانم اومد منو برد

ولی بعد نامزدی تا عروسی دیگه به دستور مامانم و کاها بابام همیشه بینشون مینشستم😂😂

خیلی هم پرو بودم بچگیا بعد چون نامزدی خواهر من ۵ سال طول کشید دیگه اواخر خیلی راحت بودم یا شوهرش اصلا منو به فحش میبستن که با ما نیا خرید و ... اصلا انگار نه انگار😅

🤣🤣 اوه اوه من باز برای خواستگاری و نشون که میرن دوتایی حرف بزنن از همون موقع شروع کردمدر زدن تو بچ ...

اوضاع تو خیلی خراب بوده دیگه

من دیگه در این حد نمیچسبیدم بهشون😂😂

منم الان رابطم با شوهر دختر خالم خیلی خوبه عملا داداش بزرگمه <البته داداش خیلی بزرگترم😂>

به من که خیلی حال میداد اون دوران ولی مثل اینکه شوهر دختر خالم خیلی بهش خوش نگذشته😂

اوه اوه خدا رحم کنه فقط🤣🤣🤣واقعا استارتر خوش شانس بوده

بابا از من سو استفاده ابزاری میشد😂

اینا زمان دوستیشون  دختر خالم به بهونه اینکه منو ببره پارک میرفت سر قرار با شوهرش 

همچین حضورم بدون سود نبوده😂😂

یک چیزی بدتر از غیر طبیعیمن که دخترم قبل از عقد ابجیم با شوهرش شباهت عجیبی به کنه داشتمافکر کنم شوهر ...

خب پس خدارا شکر میکنم تونستم اعتمادشان را جلب کنم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

پس همتون سر کلیدی بودین😂😂😂

اره خیلی هوش شانس بودهمن تو همه ی عکسا و خریداشون بودمیعنی تک به تک خریدارو با من خاطره دارنمنم شکمو ...

دیگه سینما ستمه بینشون بشینی😂🤦‍♂️