2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
الکی یه باشه بگو کار خودتو بکن اکه مذهبی هستی میتونی لاین جوانسازی دست بری دستات همیشه زیباس مانیکور ...

اخه فقیرههه 

پولدار که نیست اگه پولدار بود همش میرفتم ناخن میکاشتم 

میرفتم مژه میکاشتم 

میرفتم پاکسازی و اینا 

ولی پول نداره من ترجیه میدم نچرال باشم ولی جمع کنم خونه بخرم نه اینکه هر ماه هفت هشت میلیون خرج این چیزا کنم 

ولی برای باشگاه برای خوراک سالم و سلامتی و بهداشت  اتفاقا خیلی هزینه میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان پس بگو جیبیت خالیه پزت عالی ..بده برم اگه راس میگی

دقیقا بهش گفتم 

گفتم بریم خودت با سلیقه خودت برام بخر .

گفت پس کن درکم کن که پول ندارم 

منم گفتم پس تو هم درک کن که خودم پول ندارم توقع داره با یه قرون دوزار درامد خودم این کارا رو کنم ولی من ترجیه میدم به جای این کارا پولمو جمع کنم و کسب و کارمو گسترش بدم 

شما اگر اعتماد به نفس داری، کسی نمیتونی نابودش کنهفکر کن چوم خیلی درگیر مار شدی، حالت های مردونه پید ...

دقیقا درسته همینم .

اما از مشکلات مالیه همسرمه .

مرد بی پول ببخشیدا ولی خیلی بیجا میکنه زنه به شدت زنونه میخواد .

من حرف زدن و ظاهرم زنونه ست  ولی کاری بودن و پرتلاش بودن و اقتصادی بودنم مردونه ست ، اما اگه مردی ترجیه میده به جای اینکه زنی که درگیر کاره داشته باشه زنی که بیشتر درگیر قر و فره داشته باشه باید پولدار باشه .

مردای فقیر غلط میکنن که زن قرتی و خونه دار بخوان . میگم خونه دار چون کل کارای خونه با منه و کارم میکنم و تازه بازم اقا از خونه داریم ایراد میگیره .

نه خودش عرضه داره زندگیو بسازه نه میذاره من تلاش کنم بسازم 

فقط اومده که یه تنه برینه به اعصابم 

اخه فقیرههه پولدار که نیست اگه پولدار بود همش میرفتم ناخن میکاشتم میرفتم مژه میکاشتم میرفتم پاکسازی ...

پس هیچی رک بگو پول اگه داری بده برم هرماه ارایشگاه اگرنه که همینجوزی خیلیم خوبم این مردا یه تختشون کمه شوهر من به پسرم میکه ماذرت پلنگه قبل ازدواج ساده بود درصورتی که قبل ازدواج بشددددت قرتی بودم الان ساده ی ساده م فقط بینیمو عمل کردم اونم بد بود بعد زایمان نوکش بد فرم شده بود نمیدونم پلنگ به چی میگن یا همش میگه لباس تنگ بپوش من لباس یکم گشاد دوسدارم خودشون انگار برد پیتن

دقیقا درسته همینم .اما از مشکلات مالیه همسرمه .مرد بی پول ببخشیدا ولی خیلی بیجا میکنه زنه به شدت زنو ...

شمادخیلی توی ذهنت بزرگش کردی که اینقدر روت تاثیر میگذاره.باید سعی کنی شما هم نادیده بگیریم

منم با حرفهای شما موافقم

شوهر منم گاهی بهم میگه مثل راننده کامیون هستی

ددر حالی که من به خاطر بچه ام خیلی پارک میرم، نمی تونم همیشه تر و تمیز و عطر زده باشم

دقیقا بهش گفتم گفتم بریم خودت با سلیقه خودت برام بخر .گفت پس کن درکم کن که پول ندارم منم گفتم پس تو ...

کار خوبی میکنی ...شوهرت از اوناس ک میگع بیا از فردا پول اب و برقم شریکی کنیم