امروز پنج شیش بار لباس عوض کردم و شوهرم از همه ش ایراد گرفت
با اینکه یه ارایش ملایم داشتم و لباسام اتو کشیده بود و موهامم بالا داده بودم و کاملا معمولی نرمال بودم .
گفت این چه تیپ و قیافه ایه ، یه کم به خودت برس اصلا به خودت نمیرسی .
گفتم من که در حد نرمال به خودم میرسم یه روز در میون حموم میرم عطر میزنم ارایش معمولی دارم ، دیگه چی کار کنم؟
گفت من که اصلا رسیدن به خود توی تو نمیبینم همش شلخته ای نه یه ارایشگاه میری نه به ناخنات و قیافه ت میرسی .
اخه از نظر خودم و دیگران واقعا نیازی به رسیدگی انچنانی ندارم چون خودم طبیعی خدا بهم گونه های برجسته و ناخنای کشیده و چشمای درشت و رنگی و مژه های بلند و صورت سرخ و سفید بهم داده چرا اخه خودمو با ارایش غلیظ یا عمل تغییر بدم. قبل از ازدواج خیلی اعتماد به نفسم بالا بود ولی الان به شدت اعتماد به نفسم پایین اومده چون یه بار نشده شوهرم ازم تعریف کنه و همش ایراد میگیره
مادرش و خانوادش همه جاشون عمله و هر هفته از این ارایشگاه به اون ارایشگاهن .
ولی من مثه مردا فقط به فکر کار و کاسبی ام و خودمو همینجوری قبول داشتم ولی اون باعث شده به خودم حس بد بگیرم .
منم بهش گفتم من همینجوری که هستم از همه چیم راضیم اگه با تیپم مشکل داری برو یه دست لباسه دیگه واسم بخر .
اگرم با قیافم مشکل داری و عملی پسندی برو با همونا .
تو که دور و ورت دختر پلنگ و عملی زیاده ، چرا با همونا ازدواج نکردی و اومدی خواستگاریه من؟
الانم دیر نشده میتونی بری با همونا بخوابی
الان با من قهر کرده که تو با من بد حرف زدی و مگه شوهرتو اینجوری شناختی؟ اگه من همچین حرفی به تو بزنم خودت خوشت میاد
ولی اصلا رفتار خودشو نمیبینه