2777
2789

موهای سفید که لیزر نمیشن چکار کنیم الکترولیز؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد چیه؟لیزر کل بدن الان چه قیمته ؟و چند جلسه باید بریم؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیزر رولی رفتم

۶ ۷ جلسه نسبتا مرتب

ولی بعدش ک خواستم برم توی شارژ

دیدم به به

محکممممم داره بیکینی و زیر بغل در میاد

قبلشم کامل از بین نرفته بود

هر سری میرفتم یارو میپرسید دیگ ۷۰ تا ۸۰ درصد ریخته؟

من میگفتم ن 😐😐

ساق پام موهام خیلی ضخیم نبود

ولی الان حالت پوست مرغی شده

انگار مونده اون زیر موها

و زیر بغل ک سفتتت در میاد

بدتر از بیکینیه

کلا ادم پشمالویی نیستم

پوستمم خیلیییییی سفیده

نمیدونم دستگاهمو عوض کنم

یا ن برم

الان از اسفنده ک نرفتم

سلام 

من پوستم سفیده و دستگاه کندلا میرم برای زیر چونه و خط ریش 

موهام پشت لبم چون نازک بود با جلسه سوم کلا رفت ولی خط ریش و زیر چونم بار ششمه میرم نه تنها نرفته بلکه سرعت رشدش کم هم نشده و بیشتر هم شده 

قرص هورمونی هم میخورم و دکتر غددم بهم گفت میتونم لیزر رو شروع کنم

آیا جایی که میرم لیزر رو عوض کنم ؟

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد چیه؟لیزر کل بدن الان چه قیمته ؟و چند جلسه باید بریم؟

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد به نوع پوست و موی شما بستگی داره ولی به‌طور کلی چند برند و تکنولوژی خاص در بازار بیشترین محبوبیت و اثربخشی رو دارن

Alexandrite

Diode

Nd ;YAG برای موهای کرکی

Cutera

دستکاه کوترا هم ان دی یاگ رو داره هم طول موج الکساندرایت

قیمت هم هرکجای شهر متفاوته

تعداد جلسات تا زمانی که نتیجه گرفتید

شما بعد سه چهار جلسه باید دوماه یکبار برید

اگه تو این مدت به نتیحه ای نرسید که دوماه یکبار برید بهتر اون مرکز رو بذاربد کنار چون یه جای کار میلنگه

من لیزر رولی رفتم۶ ۷ جلسه نسبتا مرتبولی بعدش ک خواستم برم توی شارژدیدم به بهمحکممممم داره بیکینی و ز ...

فرار کن

وقتی مشتری راضی باشه خودش میاد میگه اصلا نیازی به پرسش نیست

و اینکه فعلا یه مدت نرو 

موهات مقاوم شدن فقط بدتر میشه❗️

سلام من پوستم سفیده و دستگاه کندلا میرم برای زیر چونه و خط ریش موهام پشت لبم چون نازک بود با جلسه سو ...

تو پستای دیگه نوشتم که صورت خط قرمزه

راجب مرکزتون نمیتونم نظر بدم ممکنه کارش خوب باشه اماا نباید صورت براتون میزد

عزیزم دستگاه اشایندر پلاس خوبه برم؟برای تیرگی تاثیر داره؟برای دون مرغی چی؟زانوم خیلی تیره چکارس کنم؟

اگر بخوای بهترین نتیجه رو بگیری

• همیشه سراغ کلینیکی برو که متخصص پوست داره یا زیر نظر پزشکه.
  • دستگاه فقط یه بخش ماجراست، تنظیمات و مهارت اپراتور هم خیلی مهمه.

اگه نوع پوست و موی خودتو بگی می‌تونم دقیق‌تر بگم کدوم دستگاه برات ایده‌آله جواب باقیم بخونید شاید جوابتون تو اون باشه تاپیم های دیگم هست یه سری نکات 

لیزر برای رفع تیرگی موثر نمی باشد

اگه خیلی موها ضخیم هستن با از بین رفتنشون قطعا ناحیه روشن تر میشه

ژیلت باعث تیرگیه

عزیزم دستگاه اشایندر پلاس خوبه برم؟برای تیرگی تاثیر داره؟برای دون مرغی چی؟زانوم خیلی تیره چکارس کنم؟

من بااین دستگاه میرم  راضییم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر بخوای بهترین نتیجه رو بگیریهمیشه سراغ کلینیکی برو که متخصص پوست داره یا زیر نظر پزشکه.دستگاه فقط ...

عزیزم موهام ضخیمن نمی‌دونم چکار کنم کنید ایدز زیاد شده میترسمم برم

برای تیرگی چکار کنم پس؟