2777
2789
عنوان

بگین این پسر بدردبخوره یا نه

75 بازدید | 8 پست

مثلا یه فامیل خیلی دور داره دختره و پنج سال هم از پسره بزرگتره . پسره بهش میگه ابجی . دختره از اینایی هست که رفیق پسر زیاد داره و کلا راحته باهاشون مثلا جلوشون میگه خوار فلانیو ..... و فلانی ک....کشه و فحش خوار مادر میده

یا به شوخی کمر پسرا رو میزنه . یا رونشونو ویشگون میگیره 

پسره که میگه رابطمون خواهر برادریه از صدتا مرد هم مردتره ابجیش  و تایپشم دختر سنگینیه که با همه بگو بخند نکنه 

حالا بنظرتون کراش باشم روش با کلا فراموشش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادما رو از رفیقای دورشون بشناس حرف زیاد نیزنن تایپم فلانه نه بابا یه ولگردی بیش نی البته ببخشیدا ولی خب حقیقته

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ادما رو از رفیقای دورشون بشناس حرف زیاد نیزنن تایپم فلانه نه بابا یه ولگردی بیش نی البته ببخشیدا ولی ...

اره میگن میخوای یکیو بشناسی به دوستایی که داره دقت کن

دیگه بنظرت چجور پسریه

اره میگن میخوای یکیو بشناسی به دوستایی که داره دقت کندیگه بنظرت چجور پسریه

دقیقا ، بنظرم اصلا مرد زندگی نیست رفیق بازه همش دنبال عشق و حال و کاری هم نیست مثلا بره کار کنه پول دربیارهو پولش از زور و بازوی خودش نیس و اینکه احتمالا اهل عیش و نوش و الکل اینام هست لابد ازینایی هم هست که لباس پاره پوره میپوشن و یه زنجیر میندازن و ابرو برمیدارن نمیدونم فقط دارم حدس میزنم اینطوری باشه ولی چنین ادمی به درد تعهد و یه رابطه جدی نمیخوره تهش بتونه یه داداشی یا رفیق برات باشه اصلا بعنوان رل ، پارتنر ، دوست پسر و تهش شوهر بهش نگاه نکن. فکر نمیکنم پسری هم باشه که کار درست حسابی داشه باشه یا سواد انچنان شاید به دیپلم اونم زوری گرفته ولی عزیزم با ادم درست درمون برو تو رابطه بنظرم اون اینقد دورش شلوغه هی دنبال یکی از یکی بهتره و پسری که بزاره دخترا بهش دست بزنن اصلا یه جوریه واقعیتش ، ازش مرد درنمیاد خلاصه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

2790
2778
2791
2779
2792