2777
2789
حسنا

مشکلاتی پیش رو دارید با احتیاط قدم بردارید 

دوستی وفادار آگاه و خیلی خوبی و صلاح شمارو میخواد اون رو ترک نکنید صاحب دانش هستش 

ولی نصف بیشتر دور برای شما دشمن شما هستن حرف دلتون به کسی نگین و به زودی به کسی اعتماد نکنید همسر یا پارتنر وفاداری دارین و در آیندتون همسری با وفا و دلسوزی هست واستون گشایش در کارها خیلی ها میخوان شمارو گمراه کنند بیشتر دقت داشته باشید مال و نعمت خیر و برکت زیاد تر میشه در زندگیتون ارثی بهتون میرسه خبر خوش ملاقات های خوب و خوشحالی میبینم واستون خبر خوب در راه داریم ارمغانی به دستتون میرسه یه پرنده ای میبینم واستون ک نشان دهنده بخت و اقبال خوب هستش

نیت کردم

برای چیزی هدفی یا تحصیل یا زندگیتون تلاشی میکنید ک بهترین جواب رو میگیرین شادی زیادی در پیش دارین زیادی بلند پرواز نباشین بیش از حد در خیالبافی و فکر هستین این باعث ضعف شما میشه در خیلی از کار ها نتیجه مطلوبی به دست میارید رسیدن به موفقیت دیده میشه واستون از شخصی هدیه ای میگیرید مل و نعمت خیر و برکت در زندگیتون زیاده خبر های خیر منتظره میرسه به گوشتون بخت و اقبالی بزرگ دارین با کسی وارد بحث میشین آرامشتون حفظ کنید شریک زندگیتون با پارتنرتون دوست داره و بهتون وفاداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چیزی هدفی یا تحصیل یا زندگیتون تلاشی میکنید ک بهترین جواب رو میگیرین شادی زیادی در پیش دارین زی ...

منم جز نفرات اول بودم نیت کردم میشه برای منم بگیرید لطفا

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نیت کردم اسمم فاطمه

شرایط زندگی شما به یکباره و ناگهانی به شرایطی بسیار عالی تبدیل خواهد شد و به یک مقام بالا و موقعیتی برجسته  خواهید رسید ازدواج دیده میشه اگ مجرد هستین با همسری خوش سیما و صاحب مقام ازدواج میکنید  اگ متاهل هستین از وضعی ک توش هستین خیلی بهتر میشه وضعتون هم از نظر عاطفی و روحی هم از نظر مالی ناراحتی روحی و روانی دیده میشه توکلت به خدا باشه سرچشمه روشنی و آبادانی میبینم  و گشایش و توانائی در مشکلات تحمل دردسر و ناراحتی از طرف یک دشمن نادان شما را غمگین میکند میراث و سود یا خرید  خانه تازه سعادت و بشارت و شادی و شور عشق میبینم واستون

برای چیزی هدفی یا تحصیل یا زندگیتون تلاشی میکنید ک بهترین جواب رو میگیرین شادی زیادی در پیش دارین زی ...

نیت کردم .اون طرفی که باغمون دیده میاد بخره؟ مال همسرمه بهروز زاده مرضیه.ممنون. خسته شدم از بی پولی😭

پوله خوبه دستمون میاد کی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نمیشه واسه منم بگیری؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

ازدواجم اسمم حکیمه

در کار خود ترقی و پیشرفت خواهید کرد و در آن کار استقرار پیدا میکنید جمع کردن پول یا چیزی برای روز مبادا خیلی عالیه ریا کار و زیان بار با متانت و صبر از شرش خلاص میشید دشمنی دیده میشه واستون  خیانت یه دوست  - حرفهای زنانه غیبت پشت سر شما هس ویا شما پشت سر کسی میگید میخوایی بچه دار شی ک به زودی بچه دار میشی پیشرفت در زندگی داری حل مشکلات فقط توکلت به خدا باشه 

در کار خود ترقی و پیشرفت خواهید کرد و در آن کار استقرار پیدا میکنید جمع کردن پول یا چیزی برای روز مب ...

جواب نیت من تواینا نبود میشه لطفا یه تک نیت بگیرید تا برج ۶ ازدواج میکنم یا نه؟ 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
من خیلی نیاز دارم الاننیت کردم

یک فرد جدید دوست و آشنا می شوید و روابط دوستانه خود را گسترده خواهید ساخت سد دیده میشه برای رسیدن به مقصود، با سعی و کوشش باید از آنها بگذرید  گرفتاری دیده میشه وایت از نظر یا کاری یا مالی یا عاطفی تلاش کن تا برطرف شه به اهداف و مقاصدت میرسی و حاجتت بر آورده خواهد شد مشکلات مقابله کنید تا شکست نخورید صاحب فرزند شدن  خیر و خوشی خبر خوش به گوشتون میرسه برکت میاد به زندگیت  کامل و خوب هستی از هر نظر خبر خوب تحول  جهشی که باید در انتظار اون بودی سمتت میاد دوستی های ساختگی و ظاهری - دو رویی  فریب زیاده دورت دقت کن 

گرفتم جواب بله اومد

با محمد جواد ازدواج میکنم یا ینفر دیگه ...؟