2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ارهه میشه دکتر تشخیص میدن منم اوایل گفتن عمل کن ولی ارتودنسی که کردم دیگه گفتن نمی‌خواد درست میشه ول ...

ولی اسی یه دکتر فک بمن گفت یکی از عوارض این عمل بی حس شدن فک پایینه که ممکنه همیشگی باشه ، الان جاری من عمل کرده هی لب پایینشو میکشه داخل اصلا نرمال نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ولی اسی یه دکتر فک بمن گفت یکی از عوارض این عمل بی حس شدن فک پایینه که ممکنه همیشگی باشه ، الان جاری ...

واییی جدییی یعنی لب پایینشم حس ندارههه؟؟

چند وقته عمل کردن؟؟

واییی جدییی یعنی لب پایینشم حس ندارههه؟؟چند وقته عمل کردن؟؟

نمیدونم حس داره یا ن ،گفتم شاید خوشش نیاد بپرسم ولی مثل کسی میمونه که فک پایینش کمی عقب باشه، لب پایینش رو میکشه داخل دهنش، قبلا فکش انحراف داشت عقب جلو نبود ،ولی قیافش خیلی تغییر کرده 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ممنونم از شما🌹پس دیگه ظاهر مشکلی نداره جز ورم

درسته چند روزی ورم داره 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
نه اینقدر عمل تمییزیه که نگواز داخل عمل میکنناز داخل دهان از،بیرون هیچی مشخص نیس

فقط یه سوال شما عمل کردید خودتون؟؟

و اینکه گلاب به روتون اسحال آدم نمیگیره همش مایعات ؟؟

خوب بود؟؟ چطوری بود؟؟ دوره نقاهتش چطور بود غذا خوردن و اینا و دکترتون کی بود؟؟

من کرمان عمل کردم .بعد عمل حداقل تا یک هفته بیمارستان بستری .بعد با سرنگ بزرگ سوپ میخوردم البته باید با دهانشویه ومسواک نرم هم استفاده کنی.بعد تقریبا دویا سه هفته کمکم شروع میکنی به خوردن غذای نرم له شده بعد یه مدت زندگی عادی

🎗توهین ممنوع🎗

من کرمان عمل کردم .بعد عمل حداقل تا یک هفته بیمارستان بستری .بعد با سرنگ بزرگ سوپ میخوردم البته باید ...

مرسسی ممنونم 

ببخشید گلاب به روتون همش اسحال نمیشه ادم بخاطر مایعات و غذاهای آبکی ؟؟