2789
فک پایینش جلو هست مادر زادی ولی قیافش خوبه اتفاقا میگفت غذا خوردن سختم بوده همیشه دوتامون ارتودنسی ...

عزیزم کی ارتودنسی کردی؟هزینه اش چقدر حدودی؟قسطی هم میشه؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهاین دوست ما که گفت تا یه هفته درد داشت بعد اون خوب شده

آها شاید به خودش فشار میاورد برای حرف زدن و اینا

راستی استارتر 

اون یکماه مراقبت کنید سرمانخوره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
عزیزم کی ارتودنسی کردی؟هزینه اش چقدر حدودی؟قسطی هم میشه؟

گلم من اخر مهر ۴۰۳ یعنی پارسال ارتودنسی کردم خودم ۷۵ میلیون شد قسطی هم بله کلا قسطی میگیرن همه جا یه جا نمیگیرن ماهانه یه مبلغ مشخصی پرداخت میکنی تا تموم شه بعدش دیگه فقط میریو میایی اگه هنوز تعداد جلسات لازم باشه

گلم من اخر مهر ۴۰۳ یعنی پارسال ارتودنسی کردم خودم ۷۵ میلیون شد قسطی هم بله کلا قسطی میگیرن همه جا یه ...

ممنونم عزیزم میشه ارتودنسی کرد ولی فک را جراحی نکرد؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزیزم هزینه اش چقدره؟

۱۰۰ تومن برای یه فک فعلا  اگه حین عمل دو فک لازم بود ۱۵۰ بعد دندونای عقلشم واسش میکشه حین عمل هزینه های بیمارستانم خودمون باید بدیم پنجاه تومن 

ممنونم عزیزم میشه ارتودنسی کرد ولی فک را جراحی نکرد؟

ارهه میشه دکتر تشخیص میدن منم اوایل گفتن عمل کن ولی ارتودنسی که کردم دیگه گفتن نمی‌خواد درست میشه 

ولی باید ببینید دکتر چی میگه لازم هست یا نه بهتون میگه برید اسکن سه بعدی از فک و دندون بگیرید مثل غالب بیارید بعد میبینه لازمه یا نه 

و اینکه جای بخیه و اینا چطوری هست تو صورت مشخص هستن؟؟

نه اینقدر عمل تمییزیه که نگو

از داخل عمل میکنن

از داخل دهان 

از،بیرون هیچی مشخص نیس

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ارهه میشه دکتر تشخیص میدن منم اوایل گفتن عمل کن ولی ارتودنسی که کردم دیگه گفتن نمی‌خواد درست میشه ول ...

ممنونم عزیزم بسیار کامل و جامع❤️😍🙏🏻