2777
2789

پیرو تاپیک قبلم الان دخترداییم میخواد ولش کنه طرف فهمیده دیگ جدیه گفته همینجوری ولت نمیکنم ی کاری میکنم سرتو نتونی بیاری بالا بعد برو و دخترداییم خیلی ترسیده راهنمایی کنید 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دخترداییت بگو قوی ک محکم جلوش وایسه لطفا،هیچ غلطی نمیتونه بکنه اینطور آدما از سر ضعفشون این حرفارو میزنن اصلا نترس اصلااا،اون اگه جرات کاری رو داشت اول خودشو از اون وضعیت نجات میداد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

به دخترداییت بگو قوی ک محکم جلوش وایسه لطفا،هیچ غلطی نمیتونه بکنه اینطور آدما از سر ضعفشون این حرفار ...

می‌ترسه داییم بفهمه... میخواد واقعا ولش کنه ولی پسره بو برده دید هرکاری میکنه این دیگ برنمی‌گرده رفت رو دنده تهدید 

مطمئنی دختر داییته؟!بازی فوتبال پخش مستقیم هم اینجور لحظه به لحظه گزارش نمیشه...

از ترسش اومده خونه ما. دارم میبینم همه رو... تو این اوضاع واقعا دنبال چی هستین شما؟! اینم حرفه؟! اگر نمی‌تونید راهنمایی کنید از تاپیک بگذرید عزیزم 

می‌ترسه داییم بفهمه... میخواد واقعا ولش کنه ولی پسره بو برده دید هرکاری میکنه این دیگ برنمی‌گرده رفت ...

به پسره بگه به پدرمادرم گفتم توام هر غلطی دوست داری بکن،داییت بفهمه خیلی بهتره تا بخواد با همچین آدمی باشه،داییت فوقش ۱ماه سرسنگین با ی کتک میخواد دخترشو بزنه بهتره تا ی عمر زیر دست ی مرد بیشرفت کتک بخوره،هرچند که بهت قول میدم اون پسر جرات چنین کاری رو نداره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

به پسره بگه به پدرمادرم گفتم توام هر غلطی دوست داری بکن،داییت بفهمه خیلی بهتره تا بخواد با همچین آدم ...

منم همینو میگم... دعا کنین ک چیزی نشه.. مرسی ک خوب راهنمایی میکنی بدون هیچ حرفی ... امیدوارم هیچ گره ای تو زندگیت نیفته تا ابد 

منم همینو میگم... دعا کنین ک چیزی نشه.. مرسی ک خوب راهنمایی میکنی بدون هیچ حرفی ... امیدوارم هیچ گره ...

با تمام قلبم از خدا میخوام زندگیش به آرامش برسه عزیزم

خواهش میکنم گلم وظیفه هر آدمیه اگه میتونه کمک کنه به بقیه اگه هم نمیتونه حداقل قضاوت نکنه

ممنون از دعای قشنگت اتفاقا تو زندگیم چندتا گره هست،الهی باز بشن

با تمام قلبم از خدا میخوام زندگیش به آرامش برسه عزیزمخواهش میکنم گلم وظیفه هر آدمیه اگه میتونه کمک ک ...

دقیقا... ی سریا میان راهنمای ک نمیکنن هیچ قضاوت هم میکنن... 

اگر گره داری پس نشونه از سمت خدا بوده از ته دلم آرزو میکنم برات معجزه بشه سر نمازامون دعات میکنیم... دلم روشنه ک گره هات یکی یکی باز میشن شک نکن... انشالله ب امید خنده هات برای باز شدن تک ب تک گره های زندگیت

دقیقا... ی سریا میان راهنمای ک نمیکنن هیچ قضاوت هم میکنن... اگر گره داری پس نشونه از سمت خدا بوده از ...

مرسی قربونت برم،الهی زندگی خودتون هم پر از عشق و نعمت و سلامتی باشه