2777
2789

بعد خوردن تنسی باید سه روز بعدش پریود بشی 

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

این قرص روی هورمون ها تأثیر میزاره و یک تا دو هفته تو روند عادی پریودت و روز های پریودی اختلال ایجاد میکنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خوردن تنسی باید سه روز بعدش پریود بشی

نه عزیزم پریودت با تأخیر یک تا نهایت دو هفته نسبت به روز پریودت اتفاق میوفته

همچین چیزی نیست

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یعنی طبیعیه الان این تاخیر؟

بله

حتی امکان داره پریودتون در حد یه روز یا یه لکه بینی باشه

نه عزیزم پریودت با تأخیر یک تا نهایت دو هفته نسبت به روز پریودت اتفاق میوفتههمچین چیزی نیست

اینو اولین باره میشنوم

من خوردم سه روز بعدش پریود شدم و به این معنیه که حاملگی رده

و دوباره سر موعد خودمم پریود شدم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بلهحتی امکان داره پریودتون در حد یه روز یا یه لکه بینی باشه

نمیدونم خیلی استرس دارم دفعه اولی بود که قرص اورژانسی میخوردم از اونموقه همه بدنم بهم ریخته با اینکه ازش ۶ روز گذشته

قرصی نیست که بخوری پریود شی؟😭

مدروکسی پروژسترون و دوفاستون

که بدون نسخه پزشک فروخته نمیشه

قرصای هورمونی عوارض خیلی زیادی دارن مثلا همون ال دی که خیلی نرماله و روزانه مصرف میکنن چون روی سطح تستوسترون بدن خانما تأثیر میزاره باعث میشه خلق و خوی بد و تند تری نسبت به قبل داشته باشن که اینا کمترین عوارضشه

اینو اولین باره میشنوممن خوردم سه روز بعدش پریود شدم و به این معنیه که حاملگی ردهو دوباره سر موعد خو ...

شاید برای شما اینطوری جواب داده 

ولی اصلا همچین قانونی نیست که سه روز بعد از قرص اورژانسی پریود شد

ما خیلی مراجعه کننده داشتیم که قرص خورد و کلا اون ماه پریود نشد و از ماه بعدش شد

با یدونش پریود میشی یا باید دوره ای مصرف شه

نوع قرص و دستور مصرف به عهده پزشک متخصصه 

من دانشم قطعا در اون حد نیست

شاید برای شما اینطوری جواب داده ولی اصلا همچین قانونی نیست که سه روز بعد از قرص اورژانسی پریود شدما ...

من پارسال خوردم بعد اومدم اینجا تاپیک زدم قبلشم از داروخونه پرسیدم هم اونجا هم اینجا بهم اینجوری گفتن😐😐

یعنی غلط بوده؟چون درست بود حرفاشون

نمیدونم بازم چون زیاد استفاده نمیکنم 

ولی بدنم تا ۳ ماه بهم ریخته بود.داغونم کرد لعنتی

اینو اولین باره میشنوممن خوردم سه روز بعدش پریود شدم و به این معنیه که حاملگی ردهو دوباره سر موعد خو ...

نه عزیزمن همه اینطوری نیستن،اکثر خانمها همون موقع موعدشون و یا حتی با تاخیر ممکنه پریود بشن،اینکه شما میگی سه روز بعد حتما باید پریود اتفاق بیفته نیست اصلا،بدن به بدن واکنش متفاوتی داره

بلندترین فریاد من سکوت من است...