2777
2789
عنوان

حمام کردن بچه

184 بازدید | 17 پست

خانما سلام، من پسرم دوسالو نیمشه بیشتر با پدرش حمام میکنه (چون من نمیرسم گاهی ببرمش) اما در مورد تربیت جنسیش سوالم اینه شما از چند سالگی دیگه بچه اتونو با خودتون حمام نبردین یا در صورت اجبار با لباس توی تن خودتون کوچولو شستین؟

مجردم ولی مامانم همیشه برادرامو می‌برد حمامشون میداد با لباس پوشیده ، هیچوقت با پدر مادرم نرفتن حمام

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت حمومش کن شورت پاش باشه لحظه آخر شورتشو دربیار یه لیف بزن بدنشو آب بکش تا کلاس سوم باید حمومش کنی بلد نیستن

خودتم لباس تنت باشه واونجاشو موقع استحمام نگاه کن وعادی برخورد کن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من از اول لباس داشتم

چون دوران نوزادی بدون لباس پوشیدن من از دستم لیز میخورد

الان هم میبرمش حمام ی پیراهن تا زانو مثل حالت ساحلی ولی کوتاه میپوشم بچمو میشورم میدن دست باباش بعد خودم دوش میگیرم

الان ی عده میان میگن خب بچته و اینمدل حرف زدنا ولی ب نظر من بچه نباید تفاوت بدن خودش با والدینش رو متوجه بشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من از اول لباس داشتمچون دوران نوزادی بدون لباس پوشیدن من از دستم لیز میخوردالان هم میبرمش حمام ی پیر ...

منم بسیار موافقم....و تربیت جنسی بسیااااار برام مهمه بخاطر سلامت روانش....ممنونم که جواب دادین♥️

سپاسگزارم♥️

گوش نده خیلی زوده

من دختر بزرگم تا کلاس چهارم

کوچیکم خیلی اصرار داشت خودش به تنهایی بره گذاشتم ولی باز یه ربع آخر باز میرم سرشو میشورمو لیفی میکشم براش

چرکو میان بیرون آخه بچه سه ساله چطور بلده حموم کنه؟؟

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

گوش نده خیلی زودهمن دختر بزرگم تا کلاس چهارمکوچیکم خیلی اصرار داشت خودش به تنهایی بره گذاشتم ولی باز ...

به نظرم تا کلاس چهارمم دیگه زیاده

دختر ده ساله چرا نتونه حموم بره اخه!

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40