2777
2789

دنیا فرخ من رفتم راضی نبودم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوسن ضابطی و میترا غلامی انجام میدن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
دنیا فرخ من رفتم راضی نبودم

ممنون عزیزم

من به خاطر بتای پایینم سونو واژینال دارم خیلی میترسم.بتام ۲۰روز بعد از موعد ۳۸بود و ۴۸ساعت بعدش هم ۹۰.

نمیدونم چی میشه نگرانم.

ادرسشو میشه لطف کنی؟ مرسی

هاشمیه ۲۶ پلاک ۲۰ طبقه اول 

حضوری وقت میده اول وقت باید بری صبح ها ۸ من میرفتم اولین نفر میشدم 

عصرها هم ۴ یه بار رفتم نفر سوم نوبتم شد 

شمارش هم ۳۸۸۱۳۱۵۱ 

تماس بگیر چون یادمه یه روز صبح تعطیله یه روزم عصر ولیی یادم نمیاد چه روزی بود 

کارشون خوبه؟

میترا غلامی خیلی خوبه اصلا پیش فرخ نرو،ان شا الله خیره ،🙏🙏🙏

ببخشید اما میدونین هزینش چقده؟

من دنیا فرخ رفتم 125ت