2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقدر پر رو شده

149 بازدید | 13 پست

شوهرم آخر هفته پیش کلن پیش پدرش بود کمک کارهای کشاورزی، امروز صبح باز گفت میخوام برم،منم گفتم من هفت دست برگه دارم که باید تصحیح کنم بچه ها  نمیزارن، منم کار دارم همش بچه هاتو میندازی سر من

اونم گفت شب تصحیح میکردی،

گفتم شب خسته بودم خوابم برد

میگه الان ساعت چنده؟چهار صبح پا میشدی انجام میدادی!

منم گفتم نمیتونم شب نخوابم که پدر تو میخواد شالی بکاره،اصلا به من چه؟ دیگه دعوامون شد

اونم قهر کرد رفته تو اتاق خوابیده ، منم اعصابم خورده هیچ کاری هم نمیتونم کنم

خیلی پر روئه انگار نه انگار بچه های اونم هستند میندازه سر من میره کارهای پدرشو میکنه ،

آدم یا باید مشغول زندگی کردن باشه،یا مشغول مردن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امکانشو دارید شمام برید اونجا بچه‌ها رو بدید مادرشوهرتون همسرتونم بره کمکشون و تموم بشه برگردین

ما عروسمون این کارو میکنه ما هم خیلی خوشحال میشیم میذاره داداشم بیاد کمک 

خب بچه ها رو هم بدین ببره پیشه مادر بزرگشون منم مثله همسرتون کشاورزی انجام میدم بهش فشار نیارین پسر دوس داره کمک حاله پدر باشه برین از دلش دربیارین بزارین بره کمک کنه خیرشو توزندگیتون میبینین

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

اگه امکانشو دارید شمام برید اونجا بچه‌ها رو بدید مادرشوهرتون همسرتونم بره کمکشون و تموم بشه برگردینم ...

آخه یک روز دو روز نیست،تمام تابستان همینه،میخواد بره کمک

پدرشم دوتا کارگر ثابت داره کنار دستش

بعد منم برم اونجا باید کمک مادرشوهرم کنم ، کلی برگه دارم که باید تصحیح کنم،نمره هارو وارد کنم 

اخه الانم ک خونه وایساده باز گرفته خوابیده درکل بازم به شما کمکی نکرده

الان قهر کرده،وگرنه نگه میداره بچه هارو تا کارهام کنم

آخه یک روز دو روز نیست،تمام تابستان همینه،میخواد بره کمکپدرشم دوتا کارگر ثابت داره کنار دستشبعد منم ...

اها نه دیگه اونطوری که کارتون دوبرابر میشه 

زنداداشم تایمایی که میاد خونمون و درس داشته باشه میره تو اتاق اصنم نمیاد بیرون کاری نداره ب کار خونه ولی انگار شما بری هم اذیت میشی بیشتر

نمیتونه کار نکنه که 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیتونه کار نکنه که

چرا نمیتونه،کار پدر شوهرمه، کارگر ثابت هم دو تا داره، 

کار همسر من چیز دیگست،برای کمک به پدرش میره

چرا نمیتونه،کار پدر شوهرمه، کارگر ثابت هم دو تا داره، کار همسر من چیز دیگست،برای کمک به پدرش میره

نه منظورم همون کار باغه ..

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

2790
2778
2791
2779
2792