2821
2789

كاملا بيخيال بودم و برام مهم نبود كه ديگه باردار بشم يا نشم

البته بچه اول و سومم كاملا بدون برنامه بود، اما وسطي رو يكسال و نيم بود كه ميخواستم اما نميشد، كلي دكتر و درمان و دارو،،، تا اينكه كلا از فكرش بيرون اومدم و بيخيال شدم، كه  دو ماه بعدش باردار شدم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

كاملا بيخيال بودم و برام مهم نبود كه ديگه باردار بشم يا نشم البته بچه اول و سومم كاملا بدون برنامه ...

چرا نمیشه بیخیال بود؟؟؟؟😕😕😕

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
كاملا بيخيال بودم و برام مهم نبود كه ديگه باردار بشم يا نشم البته بچه اول و سومم كاملا بدون برنامه ...

امضات حیلی معنی دار قشنگ👌

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
ن خوراکی لازم ن دارو 😐خودت شوهرت سالم باشین اقدامتون مرتب باشه زودمیگیره کاسنیم خوبه واسه زیاد شدن ...

فولیک اسید رو ک باید استفاده کنی.ولی کاسنی و قاووت خوبه.دز کل تغذیه خوب هم بالاخره باعث قوی شدن میشه و مسلما بی تاثیر نیس.

باارانم😍نیمه جانم😍خوش اومدی ب زندگیمون😘
فولیک اسید رو ک باید استفاده کنی.ولی کاسنی و قاووت خوبه.دز کل تغذیه خوب هم بالاخره باعث قوی شدن میشه ...

اینا ک برای سلامت بدن ولی تو سریع باردار شدن غیر خواست خدا هیچی نیست

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

من واسه بچه اولم انقدر فکرو خیال و پیگیری نداشتم که الان واسه بچه دوم دارم😐

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
اینا ک برای سلامت بدن ولی تو سریع باردار شدن غیر خواست خدا هیچی نیست

خب هرچ بدن سالم.تر و قوی تر باشه زودتر جواب میگیریم.اگ اسپرم یا تخمک ضعیف باشه یا بارداری صورت نمیگیره یا منجر ب سقط میشه

باارانم😍نیمه جانم😍خوش اومدی ب زندگیمون😘

عرق رازیانه زیادمیخوردم. بعدم همون ماه بیخیال شدم امپولامو زدم وگفتم شدشد. نشدهم میخوام نشه باخودم دعواکردم که دیگه برام مهم نباشه. بیخیال شدم تاریخ پریودمو فراموش کردم دراین حدبودما. تا بعدبه زورمامانم بی بی زدم مثبت شد😻😻😻😻

عرق رازیانه زیادمیخوردم. بعدم همون ماه بیخیال شدم امپولامو زدم وگفتم شدشد. نشدهم میخوام نشه باخودم د ...

چن وقت بود میخواستی؟دکتر هم رفته بودی؟کلومفین یا لتروفم چن دور خوردی؟

چن وقت بود میخواستی؟دکتر هم رفته بودی؟کلومفین یا لتروفم چن دور خوردی؟

چهارسال بود اقدام بودم. نه مشکلی خودم داشتم نه شوهرم مرکزناباروری هم رفتم ونشد تااینکه توشهرخودم پیش یه دکتررفتم دوتا امپول دادبهم ویه قرص برازخامت رحم باهمون دوتا باردارشدم به لطف خدا. بله همه دارویی خوردم

چهارسال بود اقدام بودم. نه مشکلی خودم داشتم نه شوهرم مرکزناباروری هم رفتم ونشد تااینکه توشهرخودم پیش ...

نیلوپر برا منم دعا کن از ته دلت ..به نینیت بگو بخدا بگه بمنم یدونه بده ...ایشالا سالم بیاد دنیا نی نیت