2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😔😔

114 بازدید | 5 پست

خدایا کجایی دارم دق میکنم اول صبحی تاپیک غمگین زدم دیگه داره باورم میشه خدا ولم کرده مگه من چمه مگه خانواده ماچشون هست مگه ما چیکار کردیم امام حسین کشتیم پدر امام حسین کشتیم دزدی کردیم چه کردیم خدایا اااااااااااا هر روز غصه هر روز درد هر روز رنج دیگه چقد التماس چه قدر دعا خدایا اگه ازما بدت میاد چرا ما رو آوردی زمین مگه گل ما چیه این همه تنفر نسبت به ماچیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد تا درسش ندع از زندگیت نمیره 

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

ب امام حسین چیکار داری این وسط😐😐

برو بیرون می‌بینی حالم خوب نیست داغونم خرابم مزه پروندنت چیه از امثال تو توی فضای مجازی وحقیقی متنفرم برو بیرون