2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم لطفا بیا

113 بازدید | 7 پست

قبلا اصلا اینجوری نبودم همش سرم تو کتاب بچد نمره زیر نوزده نداشتم بخدا

اصلا الان ی وضع افتضاحیم 

انواع کتاب کار و کلاس ...کوفت و زهرمار دارم اما درس نمیخونم 

همش اهمال کاری میکنم نمیدونم چی میخوام خدایاااااا 

حتی دیگه رابطه ای با خدا هم ندارم 

ی ادم منفعل بی خاصیت شدم

چیکار کنم تو رو خدا اگر راهکاری دارید بگیت

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

از امروز بگو خريدن نون خونه با من باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داره در تو تحول ایجاد میشه

یه حس ناشناخته که نمیدونی چیه این حس در تو رشد میکنه بزرگتر میشی با افکار جدید وارد دنیای حدید میشی دنیای آدم بزرگا

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

عادیه ولی سعی کن زودتر به روتین قبلی زندگیت برگردی

نه عادی نیست قبلا خیلی هدف داشتم تو زندگیم الان اصلا اینجوری نیستم خدایااااا

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چه ربطی داشت😩😩

يه مسئوليت ميافته گردنت و مجبوري بري بيرون و روحيت و ديدگاهت عوض ميشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .