2777
2789

راس میگییی 

همش نوشته‌ عقاید و ارزش و هنجار و ..😵‍💫

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلییییی مسخره بود

خدا لعنتشون کنه🤣🤣🤣

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

جامعه بدتره

خدا به انسانیا رحم کنه پس....تجربی رقابت سنگینی داره اما حداقل درساش قشنگن میخونی یکم حس خوب میگیری ک داری میفهمی ب علمت اضافه میشه..من نمیدونم این چی چی شعرای هویتو کی نوشته اصلا از کجاشون دراوردن اصلا منبعششش از کجاست خب..هرچیم میخونم نمیفهمم....

خدا به انسانیا رحم کنه پس....تجربی رقابت سنگینی داره اما حداقل درساش قشنگن میخونی یکم حس خوب میگیری ...

هویت یه بخش کوچیکی از جامعه دهم ماس که خیلی از یازدهم دوازدهم سبک تره 

واقعا برای کسی که به درسای انسانی علاقه نداشته باشه خوندنش عذابه درساش خیلی زیاد و خشکه با حجم بالا 

ولی تجربیم علاوه بر رقابت درسای سنگینی داره