2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا مثل من و محمدم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

شما همون ممد نمکی هستی؟

بله

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بله

باهاشون در ارتباط هستید فرمودین نامزدتان مال خوی بود ... بهم رسیدید؟ منم با یه آقایی اهل خوی ۵ سال بودم ناگهانی بدون دعوایی ولم کرد رفت میگفت مادرم راضی نیست بعد ۵ سال به این نتیجه رسید.. 

باهاشون در ارتباط هستید فرمودین نامزدتان مال خوی بود ... بهم رسیدید؟ منم با یه آقایی اهل خوی ۵ سال ب ...

با خانوادش در ارتباطم هنوز

چرا بی دلیل رهاتون کرد؟

با خانوادش در ارتباطم هنوزچرا بی دلیل رهاتون کرد؟

چه خانواده خوبی داره ...میگفت راهمون دوره من مرکز ایران ساکنم میگفت فرهنگ هامون بهم نمیخوره چون والدینم کورد و خودم فارسم... البته بهونه بود مادرش خیلی اذیتم کرد و ایشون هم بچه ننه بود.