2789
مال منم رفت بعداز ی هفته نصف شب خسته ولاغر وگرسنه برگشت .ایت الکرسی خوندم براش

اخی الهی دقیقا برا منم همین حسو حالو داشت یعنی شیرجه زد رو ظرف شیرش بعد تند تند مرغ میخورد تا الانم ساعتها خواب بود 

اخی الهی دقیقا برا منم همین حسو حالو داشت یعنی شیرجه زد رو ظرف شیرش بعد تند تند مرغ میخورد تا الانم ...

مال من نربود اما مال شما ماده اس و حتما حامله اس فقط کاش دوتا بچه بیشتر نیاره واست🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من نربود اما مال شما ماده اس و حتما حامله اس فقط کاش دوتا بچه بیشتر نیاره واست🤣

اره خدایی نگرانم 🤣خودش بچستا اما آتیشش تنده موندم بچه بیاره چطور میخواد مادری کنه آخه☺️

اره خدایی نگرانم 🤣خودش بچستا اما آتیشش تنده موندم بچه بیاره چطور میخواد مادری کنه آخه☺️

بعد ببر اگه میتونی عقیمش کن قبل اینکه خونتون پرازگربه بشه بچه هاشم باید عقیم کنی .میتونه مادری کنه بعدشم خیالش راحته شماهستین توغذادادن ب بچه هاش وقتی چیز خور شدن کمکش هستین مث گربه ماده من ک بچه هاش تا چیز خور شدن اورد گذاشت توحیاط ما😂

وااای باورم نشد پشت بوم بساط پهن کرده بودیم نشسته بودیم یهو از پشت سرمون اومد اصلا انگار خدارو بهم د ...

دیدی گفتم برمیگرده شیطون احتمال زیاد حامله س گربه ی منم چند روز بود بیقراری میکرد آویزون دستگیره میشد میرفت حیاط الان سه روزه زایمان کرده برده تو حیاط قایم کرده دیگه خونه نمیاد فقط وقتی گشنه س میاد میخوره میره

نماز صبح تون قضا بشه بازم دیوونه میشین یا عادی شده براتون ؟گربه جاش طبیعته مرغ وخروس بیارین راست میگ ...

خ فه ص ی غ ه ساعتی شماها جامعه را به گتد کشیدین ک یر همون گربه تو ف لان مادرت خوب شد ؟؟؟