اکثر آدما افسرده شدن بخاطر زندگی،اونایی که نشدن ،یک موهبت بزرگه،زندگی برای یک فرد افسرده خیلی سخته،لمس لحظه ها،رنگ ها،لذت از غذا،فیلم دیدن،احساس،خنده،گریه ،همش سخته،
نمیخوام قرص استفاده کنم،چون میدونم آخرش دیونگی هست،میخام خودم درمان بشم با راه های بدون عوارض و قرص،شما چی پیشنهاد میکنید؟آیا دچار افسردگی هستید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من اگه یه تصمیم درست داشتم تو زندگیم اونم رفتن پیش روانپزشک و خوردن قرص بوده، مقطعی بود و واقعا جواب گرفتم
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
اره همه ایرانیها دچار افسردگی هستند وقتی نمیشه ساده ترین لذت ها رو چشید مگه میشه شاد بود .وقتی ادم میره بیرون فقط قیمتها رو نیگاه میکنن و حسرت خریدن یه لباس ساده داره دل به چی خوش کنه