تاپیک ها را میبینی و همینجور که سایت را وارسی میکنی چشمت به موضوعی جنجالی و البته تکراری میخورد... خیانت.. خیانت خیانت..
دلنوشته را میخوانی... عمیقا افسوس میخوری و خودت را با او هم درد میانگاری و بعد فراموش میکنی و تا شب بارها از تردید ها و شک ها و این دسته موضوعات باز هم میخوانی.. اما براستی خیانت چیست؟ چرا؟ چگونه؟
شما فکر میکنید تمام خیانتکاران با هدف خیانت به همسرشان وارد رابطهای دیگر شدهاند؟
نه ابداً، خیانت معمولاً از جایی شروع میشه که تصورش را هم نمیکنید از یک دردودل ساده با همکارتان، دوست دوران بچگي، همسر دوست صمیمی و ...
اول فکر میکنید چقدر خوب درکتان میکند، بعد فکر میکنید به عنوان یک انسان با او نزدیکی فکری دارید، به مرور دلتان میخواهد بیشتر با او صحبت کنید چون حرفهای او روی شما تأثیر دیگری دارد و فقط وقتی با او صحبت میکنید برایتان همه چیز خوب است حتی گاهی هیچ گله و شکایتی از همسرتان ندارید ولی برای دردودل با او از همسرتان شکایت میسازید.
(همسرم زشته، اصلاً نمی فهمه من چی میگم، من و درک نمی کنه و...) بعد یواش یواش دلتان میخواهد او را بیشتر ببینید و طولانیتر ببینید و بعد کمکم ذهنتان درگیر مقایسه او با همسرتان میشود و در بیشتر اوقات همسرتان در این مقایسه بازنده است.
همین باعث میشود روابطتان سرد و سردتر شود، چون شما کسی را دارید که با او دردودل کنید و برایش ناز کنید دیگر حوصله همسرتان را نخواهید داشت و دیگر به آن راحتی که رابطه را آغاز کردید نمیتوانید از آن خارج شوید
خیانت مثل جانوری خزنده و بیصدا، بی دعوت وارد زندگیتان میشود و همه آن را به خطر میاندازد. مراقب مرزهایتان باشید،
"این تصور واهی كه من با دیگران فرق دارم و در دام خیانت نمیافتم را دور بریزید"
میلیونها نفر با همین تصور اشتباه در همین دام افتادهاند...
بساط خیانت را در همین قوطی جادویی فراهم میکنید.. در تنهایی و اون لحظاتی که فکر و جسم بیکار هستند و از سر کنجکاوی ها براحتی وارد مرحله ای میشوید که فکر میکنید نشده اید! همه این ها با یک پاسخ دوطرفه تکمیل میشود! مثل همان تک بیت معروف مرد میگوید اگر با من نبودش هیچ میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی..
زن ناز میکند مرد میخرد... فرقی ندارد که تاهلی باشد یا تعهدی! این گناه زن بود که حوا برای آدم ناز کرد و آدم سیب را چید و خوردند و همه ما محکوم به این زمین شدیم. و خدا میداند همین الان در چند ها گروه و فضا و تصویر هر کسی ناز چه کسی را خریده و بساطش پهن شده... در این جامعه خیلی وقت است که روشنفکری جنسی جای خود را با خصوصی ترین حریم شخصی عوض کرده است. لایک میخوری و تصویر میگذاری و همچنان نمیدانی که خودت بساط چه چیزی را فراهم کرده ای! آدم ها غیر قابل پیش بینی هستند.. مرزهای شما کجاست؟ مراقب مرزهایتان باشید
حافظ این حال عجب با که توان گفت که ما
بلبلانیم که در موسم گل خاموشیم.