2777
2789
عنوان

یک خیانت پر بازدید...

949 بازدید | 22 پست

تاپیک ها را میبینی و همینجور که سایت را وارسی میکنی چشمت به موضوعی جنجالی و البته تکراری میخورد... خیانت.. خیانت خیانت..

دلنوشته را میخوانی... عمیقا افسوس میخوری و خودت را با او هم درد می‌انگاری و بعد فراموش میکنی و تا شب بارها از تردید ها و شک ها و این دسته موضوعات باز هم میخوانی.. اما براستی خیانت چیست؟ چرا؟ چگونه؟

شما فکر می‌کنید تمام خیانتکاران با هدف خیانت به همسرشان وارد رابطه‌ای دیگر شده‌اند؟

نه ابداً، خیانت معمولاً از جایی شروع میشه که تصورش را هم نمی‌کنید از یک دردودل ساده با همکارتان، دوست دوران بچگي، همسر دوست صمیمی و ...

اول فکر می‌کنید چقدر خوب درکتان می‌کند، بعد فکر می‌کنید به عنوان یک انسان با او نزدیکی فکری دارید، به مرور دلتان می‌خواهد بیشتر با او صحبت کنید چون حرف‌های او روی شما تأثیر دیگری دارد و فقط وقتی با او صحبت می‌کنید برایتان همه چیز خوب است حتی گاهی هیچ گله و شکایتی از همسرتان ندارید ولی برای دردودل با او از همسرتان شکایت می‌سازید.

(همسرم زشته، اصلاً نمی فهمه من چی میگم، من و درک نمی کنه و...) بعد یواش یواش دلتان می‌خواهد او را بیشتر ببینید و طولانی‌تر ببینید و بعد کم‌کم ذهنتان درگیر مقایسه او با همسرتان می‌شود و در بیشتر اوقات همسرتان در این مقایسه بازنده است.

همین باعث می‌شود روابطتان سرد و سردتر شود، چون شما کسی را دارید که با او دردودل کنید و برایش ناز کنید دیگر حوصله همسرتان را نخواهید داشت و دیگر به آن راحتی که رابطه را آغاز کردید نمی‌توانید از آن خارج شوید

خیانت مثل جانوری خزنده و بی‌صدا، بی دعوت وارد زندگی‌تان می‌شود و همه آن را به خطر می‌اندازد. مراقب مرزهایتان باشید،

"این تصور واهی كه من با دیگران فرق دارم و در دام خیانت نمی‌افتم را دور بریزید"

میلیون‌ها نفر با همین تصور اشتباه در همین دام افتاده‌اند...

بساط خیانت را در همین قوطی جادویی فراهم میکنید.. در تنهایی و اون لحظاتی که فکر و جسم بیکار هستند و از سر کنجکاوی ها براحتی وارد مرحله ای میشوید که فکر میکنید نشده اید! همه این ها با یک پاسخ دوطرفه تکمیل میشود! مثل همان تک بیت معروف مرد میگوید اگر با من نبودش هیچ میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی..

زن ناز میکند مرد میخرد... فرقی ندارد که تاهلی باشد یا تعهدی! این گناه زن بود که حوا برای آدم ناز کرد و آدم سیب را چید و خوردند و همه ما محکوم به این زمین شدیم. و خدا میداند همین الان در چند ها گروه و فضا و تصویر هر کسی ناز چه کسی را خریده و بساطش پهن شده... در این جامعه خیلی وقت است که روشنفکری جنسی جای خود را با خصوصی ترین حریم شخصی عوض کرده است. لایک میخوری و تصویر میگذاری و همچنان نمیدانی که خودت بساط چه چیزی را فراهم کرده ای! آدم ها غیر قابل پیش بینی هستند.. مرزهای شما کجاست؟ مراقب مرزهایتان باشید

حافظ این حال عجب با  که توان گفت که ما

بلبلانیم که در موسم گل خاموشیم.

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم این حرفم شاید عجیب باشه اما جواب خیانت چیه واقعا ؟طرفمون دوستم نداره کم دوسمون داره اگه شوهر باشه باید با پول جوابشو بده اکثرا میگن پولاشو بگیر خونشو بگیر ماشینشو بگیر اگه زنم باشه میگن جونشو بزار بگیره شوهرش ماها چمونه چیه جوابش واقعا از دیشب فکرم مشغوله

خیلیا تو اون تاپیک گفتن به شوهرش بگو بزار بمیره خونش پای خودشه بزار تو.یه شهر کوچیک زنه بی ابرو بشه 

پس شوهر ایشون چی اونم باید بمیره اونم باید تو شهر کوچیک بی ابرو باشه باید طلاق بگیره

من خودم خیانت دیدما فک نکنین نفسم از جای گرم بلند میشه اما کسی که ادم رو نمیخاد جوابشو چیه؟ هوس بازی ...

جوابش رهایی... همیشه که نمیتونیم در حال آزمون خطا کردن خودمون با ادم ها باشیم! معمولا کمتر کسی بعد از این آسیب ادامه زندگی رو میپذیره.. یا اگرم بپذیرن همیشه یک سایه از ترس همراهشونه.. و جالبه بدونید کسایی هم که خیانت میکنن چون هر لحظه در حال تنوع طلبی بسر میبرن باز رها میشن.. آدمای بی ثبات رو اونم توی این موارد مهم نمیشه بهشون تکیه کرد و حسابی بهشون داشت.. 

اره رهایی خیلی خوب گفتی اما انتقامش کدومه؟پول

انتقامش همون لیاقتیه که نداشته دیگه.. بهر حال خوبیه لیاقت به همینه که هر کسی نمیتونه داشته باشه! راجب پول برای تسکین دل و ذهن زیاد مطمئن نیستم!

کسی که بخواد خیانت بکنه اگه زنش زندگی رو براش بهشت کنه هم باز هم میکنه این زنه که تحت هیچ شرایطی دلش نمیاد زندگیش خراب بشه حتی اگه بدونه شوهرش دیگه دوستش نداره خودش وبه آب و آتیش میزنه تا شاید اون مرد یه نیم نگاهی بهش بندازه پول هم باعث نمیشه مرد از کاراش دست برداره مثلا خودم تا چند وقت خرج شوهرم و بچه هام جور میکردم بیکار بود حتی لباس خودم و بچه هام و خانواده خودم میخرن حسرت به دلم موند یه بار یه چیز کوچک و ارزون برام بخره همیشه سکوت کردم تا شاید یه روزی از کاراش پشیمون شه ولی حالا فهمیدم به جز رابطه تلفنی رابطه ج ن س ی هم داره حتی این قدر بی حیا شده که در نبود من ادم میاره خونه ام البته به خیال خودش فکر میکنه من نمیفهمم چندباره که گفتم چرا گوشی دیگه داری یا ...میگه به تو مربوط نیست آخرش هم به این می رسه که برو خونه بابات اگه مشکل داری