2777
2789
عنوان

یک خیانت پر بازدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 22 پست

موندم چکار کنم بهش بگم که از همه چی خبر دارم یا نه .حتی شماره چند تاشون هم رو تلفن خونه بود ولی هنوز بهش نگفتم حتی یکی شون شوهر داره دوتا بچه هم داره حتی ساعتش هم همه اش از دوازده شب به بعد اون هم آخر هفته ها که من و به هر بهانه ای می فرسته شهر خودم چون خودم مال یه شهر دیگه ام ولی زیاد فاصله نیست 

نمیخوام به زور مجبورش کنم چون مطمئنم از یه راه دیگه به کارش ادامه میده یا انکار میکنه دلم میخواد برگرده و واقعا مث قبل دوستم داشته باشه حتی یه بار گفتم طلاق بده گفت خودت برو درخواست طلاق کن چون میدونه اگه من برم نه مهریه بهم میدن نه بچه ها و خودم هم اصلا دلم نمیخواد ازش جدا بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام؛ 

ممنون بابت تذکر.

من فکر می کنم اساس خیانت به ذات و ریشه آدم برمی گرده. نمیشه کسی را مبرا و پاک دونست و هر کسی ممکنه در موقعیت خیانت قرار بگیره. به هر حال خیانت از هر دو سو مذموم و ناپسنده و هیچ جوره قابل توجیه نیست. 

امّا فکر می کنم توجّه دو طرف به همدیگر و مخصوصاً توجه مرد به زنش مقداری از این کار بکاهه.

زن را همچون گلی می دونم که نیاز به مراقب و تر و خشک کردن داره. بهش نرسی پژمرده و خموده میشه...

سلام استاتر ممنون از موضوع خوبتون من نمیگم خیانت تازگیا مد شده بلکه شاید شکلش و گستردگیش ازاد و قابل فهم تر شده من سوالم از خود شما ک مرد هستین اینه ک چقد نقش ما زنا مؤثره تو این درنوی ک بروی خیلی از مردا باز میشه و گاها اگه بهشونم بفهمونیش هتک حرمت میکنن و زنارو مقصر میدونن

خدایا شکرت  
سلام استاتر ممنون از موضوع خوبتون من نمیگم خیانت تازگیا مد شده بلکه شاید شکلش و گستردگیش ازاد و قابل ...

درود بر شما بانوی عزیز. ممنون از اینکه تاپیک بنده رو  خوندین ک مورد توجهتون بوده⚘ خیانت ابعاد مختلفی داره.. یه عده کلا در ذات تنوع طلب و خیانت کارن.. چرا؟ چون مجردی بی ترمزی پشت سر گذاشتن! و از اونجایی که هر بار با یکی فانتزی هاشون دنبال میکردن ازدواج و تعهد هم براشون زیاد معنایی نداره.. بیشتر درون و اون فانتزی خودشونو میخان پیش ببرن. نوع دومش خب مثلا طرف میگه احساس کمبود محبت و توجه از سوی همسر دارم پس یه پارتنر برای خودش ترتیب میده و این ساده ترین مدل خیانته! و اما نوع سوم تنهایی درون و حس کنجکاوی های بیخود و بی جهت یه عده رو به این مقوله سوق میده.. از صبح تا شب توی گروه ها کانال ها و اینستاگرام بدور از چشمای همسر در حال برنامه ریزی شدن هستن. مدام توی این خلوت فکری در حال مقایسه کردن انوااااع مدل روابط با زندگی حقیقی خودشونن.. غافل از اینکه در دنیای ظاهر و مجازی شما اون چیزی که میبینی نیمه ظاهر ماجراست.. و این شروعی میشه برای کنجکاوی های بعدی و بعدی..‌ جالبه بدونید خیانت در خانوما بیشتر از آقایونه!! خیلی از مردا تو همین یه مورد ازدواج خودشون موندن.. حتی نسبت به زنای دیگه حالت تدافعی میگیرن .. ولی زن ها نه! شیطنت هاشون بیشتره چون میگه خب من چیم کمتر از فلانیه؟ خوشگل نیستم که هستم.. پیشنهاد ندارم ک دارم.. تاااا جاییه ک براحتی بخودش اجازه میده با یه نفر استارت بزنه. چرا؟ چون همسرش مثلا بی توجهی کرده .. پس باید تلافی کنم! چون لازم میدونه یکی درکش کنه.. نازشو بخره.. و خودشو برای اون آماده کنه.. خیلی از زن ها متاسفانه بعد از ازدواج تا سالها بعدش حتی هنوووز توی حال و هوای دخترانه و لوس گرایانه خودشون هستن. قطعا همسر هیچ وقت پدر نمیشه! ماها یادمون میره که همسر گزیدیم نه جایگزینی بنام پدر! مردا هم یکسری از این چیزا رو ک در زنشون میبینن.. میبینن مدام در حال سرکوفت شنیدنن.. مدام داره شوهرشو با باجتاق و برادر و همسر دوست و پدر و ... مقایسه میکنه احساس ضعف میکنه و خیلی راحت به نفر دیگری پناه میاره. و در آخر چون آگاهی از درون و ذات اخلاقی هم ندارن. یهو تفاوت ها رو میبینن و چون فکر میکنن حق با خودشونه جای حل کردن مساله همدیگه رو جا میزارن و میرن. این یعنی خودخواهی. اوایل ازدواج خیلی ها مقاومت میکنن راجب درخواست های مختلف همسرشون. بعدم اون مخاطب سرخورده میشه و دستش برای خیانت باز میشه. و میگن خب من همینم که هستم. تو اینی ک هستی برای خونه پدرت پذیرفته بودی اما توی روبرو شدن با دنیای زناشویی یک فرد جدید باید ماهیت رفتار و یکسری چیزا تغییر پیدا کنه. خانومی میگفت همسرم گفنه موهاتو رنگ کن منم گفتم نمیکنم مگه من جوجه رنگیم؟ هیچی دیگه همسرشم تو ذوقش میخوره و میره کجا؟ بله اولین آدرسی که موهاش بلوند هست! ینی یک نفر دیگر. ما خودمون بساط خیانت رو فراهم میکنیم فقط الکی از خودمون مطمئنیم. همه این گله و تاپیکای خیانت ریشه در امور و روش زندگی دو طرف داره.. یه جاهایی خیلی زوجین جای مشترک بودن یک طرفه پیش رفتن رو ترجیح دادن ک فقط غرورشون حفظ بشه اما ....

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
درود بر شما بانوی عزیز. ممنون از اینکه تاپیک بنده رو  خوندین ک مورد توجهتون بوده⚘ خیانت ابعاد م ...

میدونین چیه بعضی وقتا خیانت فقط رفتن سمت ی شخص نیست ک بخای کمبوداتو جبران کنی .گاهی خیانت ب شکل کوچیک کردن دوطرفه مثلا وقتی من برم پیش خانوادم و بدی شوهرمو بگن اونم از برداشت حرفایی ک خودم از همسرم بهشون میگم و اجازه میدم باهر لحن و لفظی قضاوتش کنن از اونطرف منم بشم ی شنونده  و فقط نگاشون کنم و دوتام روش بذارم یا بلعکس ...بنظرم خیانته .خودخواهی خیانته دروغ خیانته و...لباس خیانت متفاوته ک خودمون تنه کارامون میکنیم

خدایا شکرت  
سلام من این همه اومدم اینجا نوشتم که بهم راه حل بدین چکار کنم ولی انگار هیچ کدوم ندیدین

سلام بانوی عزیز. 

بله شرح حالتون خوندم. بهر حال شما فقی دیدین ولی نفس ماجرا رو شاید دقیقا نمیدونید و لازم بود کمی با تامل پیگیر باشید. همسر شما شاید یه چیز حل نشده توی گذشته داشته که لازم دونسته ملاقلاتی داشته باشه.. حتی شاید این موقعیت ب کمک شما نیاز داشته باشه.. واسه مشاوره باید برید پیش مشاور حقوقی.. اگرم که تهرانین میتونید برید توی سرای محله ای ک زندگی میکنید و اونجا رایگان رواشناس هست و کمک بگیرید. اینجا هر کسی نظر خودشو بدون دانش و اگاهی از شرایط پیش اومده برای شما و در ظاهر نظر میده. شرح حال بدید و ذره بینی متوجه بشید ماجرل از چ قرار بوده.. گاهی نباید زووود اقدام ب کاری کرد ک بعد متوجه بشیم تصمیم سر خود گرفتیم و پشیمون بشید. ما اومدیم ببخشیم و بخشیده بشیم.. پس از عقلانیتتون استقبال کنید و احساسی تصمیم نگیرید. من حس خوبی دارم.. شاید علامت سوالاتون رو طبقه بندی شده با همسرتون پیش ببرید و با کمک روانشناس نتیجه کلا فرق کنه

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو